היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לכי תבדקי את זה אצל רופא השיניים שלך!...הוא יגיד לך אם מותר לטפל או לא... בהריון הייתי אצל הרופא השיניים ומה שהייתי צריכה לעשות הוא אמר לי רק אחרי ההריון... ודברים אחרים עשיתי כמו שיננית..
לכי לרופא שיניים חלק מהטיפולים אפשר לעשות.
אני יודעת שאסור להשתמש במי פה (את זה אמרה לי שיננית) לשטוף עם מי מלח (כפית מלח בכוס מים). אפשר לעשות טיפולים אצל רופא שיניים (לא הכל כמובן), אבל סתימת חורים וטיפול שורש אפשר בטוח.
לכי לרופא שיניים ותראי מה אפשר לעשות. תרגיש טוב
תודה בנות
יערית לפי התיאור שלך אני חושבת שיש לך דלקת. לדעתי אולי יאשרו לך אנטיביוטיקה. הכי טוב שתלכי לרופא
אני לא מבינה למה אסור ללכת לרופא שיניים? יותר נכון למה אתן חושבות שאסור? אני הולכת בהריון לרופא שיניים ואין שום בעיה. אוהבת בשמת
השיניים נפגעות מאוד בהריון! אסור להזניח.
מותר ללכת לרופא שיניים אסור לעשות דברים מסוימים וגם - לא כל ההריון. למשל צילומים אסור עד סוף שליש ראשון. בהריון הקודם היא שלחה אותי הביתה ואמרה לי תבואי כשתגמרי שליש ראשון.
לכי לרופא שיניים! אל תזניחי.
ילד יפה של אמא תוספת מהממת למשפחה:
גם אני נמנעתי מלקחת תרופות בהריון,
אבל כשכאב לי הראש התקשרתי ל'כללית Call' והם
אמרו לי שאקמול מותר לקחת בהריון. ב - Melly
גם רופא נשים יפנה אותך לרופא שיניים , מומלץ וצריך ללכת לרופא שיניים למעקב במהלך ההריון כי השיניים נהרסות. כמה שידוע לי בעיות בשיניים לא משפיעות על לחץ דם אבל הכאב כן .תלכי לרופא שיניים את בשליש האחרון ומותר לעשות די הרבה טיפולים והם יודעים מה ומתי אסור לעשות.
למה לך לסבול??? לכי לרופא שיניים הם יודעים בדיוק מה מותר בהריון ומה אסור אני בטוחה שלא יעשו לך טיפול שיכול להזיק תרגישי טוב
לי אישית עזר הארק עם צמר גפן שאלחש את המקום. חבל שאת סובלת ככה, למה שלא תלכי לרופא שיניים