שאלה לגבי כמות מטרנה וחיסון בגיל חודש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• נועם שלי אוכל בין90-110 cc מטרנה לפעמים כמעט מסיים 120 cc
    זה נחשב הרבה? או ממש רגיל?
    האם יש תופעות לחיסון של גיל חודש?

jDdn-13g-1.jpg
7 תגובות
עמוד 1
  • לגבי החיסון כל ילד מגיב אחרת לחיסונים ולתופעות שלהם תנסי להיזכר איך הגדולה היתה היו לה תופעות אחרי החיסון?

ולגבי התמ"ל נראה לי כל ילד אחרת 120 לגיל חודש או 110 נראה קצת הרבה אבל אם זו הכמות שמשביעה אותו אז תזרמי איתו הוא יכול גם חודשיים שלושה להישאר על כמות כזו אז נראה לי סביר? וחוץ מזה מה שלומך? איך את מסתדרת עם 2 ? איך לינוי מקבלת את נועם?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • ניצן גם בן חודש
    אוכל מטרנה 120CC כל 3 שעות

• גם אור שלי אוכלת ככה אבל היא עדיין "תקועה" על 120 בגיל כמעט 4 חודשים
    זה תלוי בילד לדעתי כל עוד הוא רגוע זה בסדר
  • אתמול קיבלנו את החיסון וברוך השם הכל טוב אין תופעות
    (בטיפת חלב אמרו שלחיסון זה אין תופעות לוואי )

לגבי המטרנה הנסיכה שלי אוכלת 90 + הנקה אבל זה לא קבוע לפעמים פחות מ 90 כי קודם היא מקבלת הנקה
  • אני חושבת שללינוי לא היו שום תופעות לוואי
    לינוי מקבלת אותו לפעמים מלטפת לו את הראש או את הידיש לה קטעים שלפעמים היא רוצה שיכינו לה בקבוק סתם למרות שהיא לא צמאה בדיוק שמכינים לו
    אבל בסך הכל היא בסדר

אצלי הוא שותה 90-120 כל 3 שעות גם כן
    תודה

jDdn-13g-1.jpg
  • לגבי המטרנה - אין לי מושג
    לגבי החיסון - החיסון של גיל חודש הוא ללא תופעות לוואי

מיטל
  • את יכולה לשאול את זה באתר של טיפת חלב והם יחזירו לך תשובה... www.tipa.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה