יש לי כמה שאלות עם אפשר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לדיאנה שלי יש משהו צהוב כזה כמו קילוף כזה על הראש ועל הגבות עם מה מורידים את זה? אמרו לי לשים לה בראש שמן תינוקות שמתי אבל לבד זה לא יורד צריך עם משהו להוריד אז השאלה היא עם מה?

2)יש לה כבר שבועיים קקי ממש נוזלי ובצבע ירוק ממש ממש כהה (כימעט שחור)ושלא נידבר על הריח (סליחה על התיאור) ממה זה יכול להיגרם היא מהלידה אוכלת מטרנה ולא שיניתי לה כלום..

3)תגידו התכשיר הזה שניקרא "טלק"מה עושים איתו? לאן שמים?

תודה מראש..
10 תגובות
עמוד 1
  • בת כמה היא?
    הקילוף בראש זה משהו שיש להם בהתחלה - איזה חודשיים. רוחצים
    עם בלנאום שלא יחמיר, ולא עושים כלום - זה אמור לעבור מעצמו. זה סוג של
    סבוריאה כזאת. אנחנו לא נגענו ולא הורדנו את זה. עבר מעצמו.
    לגבי הקקי - לא יודעת. רופא צריך להסתכל על זה. אולי להפנות אותך
    לגסטרו ילדים.
    טלק - פעם היו שמים על החיתול, נגד רטיבות. שלא תהיה תפרחת. היום
    זה כבר די פאסה. יש לנו בבית, ואני שמה את זה בתחתית הפח, כדי לספוג
    ריחות לא נעימים (נדמה לי המלצה של הדסוש
  • בת כמה היא?
    בקשר לקליפה על הראש - כמו שאמא של דניאל הציעה - בלניאום הרמל.
    שמן תינוקות מאוד לא מומלץ לשימוש. הוא עשוי מתוצרי לוואי של נפט.
    בקשר לטלק - אין מה לשים בטיטול.
    אפשר לשים בנעליים למניעת ריחות צ'יזים

• היי היא בת חודשיים וחצי ומתוקן חודש..אז יעני לטלק אין שימוש על הקטנה נכון?אפשר להעיף אותו?ואיך אני יראה את הקקי לרופא?מה לכחת את הטיטול המלוכלך לרופא?

• את הטלק את יכולה להעיף.
    ולרופא להסביר את עניין הקקי.
    עכשיו זה בערך השלב בו מתחילים הגזים לתינוקות "רגילים". לפגים כמעט ואין אבל עדיין מערכת העיכול משתנה מעט.

• לגבי הקילופים ממליצה על בלנאום במקלחת או על אמול שממנו תאמת הייתי יותר מרוצה
    לגבי הקקי לא נתקלנו בזה
    ולגבי הטלק..פאסה או לא.אני לפעמים עדיין שמה בחיתול..רק כשיש לה ממש אדום.אני שמה משחה בשכבה עבה ומעל זה קצת טלק כדי שהטיטול יגע בעור כמה שפחות

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• ואללה רעיון טוב אני גם שמה לה תמיד בכול החתלה בייבי פסטה אז אני ישים גם קצת טאלק על הטיטול עצמו..יש לנו שמן אמבט טיפולי שניקרא "פרופשיונל"של לייף זה הרוקח המליץ לי עליו כי היו לה בהתחלה קילופים ברגליים, אז אפשר לשים אותו על הראש?

• לגבי הקילופים בראש - תלוי בדרגת החומרה.
    אם זה קצת פה ושם, השמן "אמול" או "בלנאום" מעולים ויעשו את העבודה.
    עד כמה שאני זוכרת, לא ממש מורחים את השמן על הראש, מוסיפים אותו למים כשעושים אמבטיה, וחופפים עם השמן הזה במקום שמפו (לא לדאוג, השמן הטיפולי הזה מנקה טוב-טוב).
    ואם הקילופים בראש ממש רבים וזה נראה כמו קליפה צהובה עבה, מה שהכי עזר לבן שלי זה "סבוקאלם" קרם לחות (הוא מתאים גם לתינוקות, הייתי שמה לו מגיל חודש וקצת) והוא פשוט מעולה
  • יולי מג עם אני שמה לה טלק בתוך הטיטול עצמו אז איך היא יכולה להיחנק איתו?

• שאלה יפה.... זאת המלצה של משרד הבריאות
  • אם אני יודעת נכון אומרים שלא בריא לשאוף אותו. לא רק תינוקות קטנים...
    תשתמשי במשחה כמו בייבי פסטה. עדיף...
    ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה