התייעצות - הוספת שם לילד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בעלי ישבנו ודיברנו על שמות לילדה ואני אמרתי שאני רוצה לתת לה 2 שמות כאשר השם השני זה על שם סבתא שלי זכרונה לברכה ואז בעלי אמר שהוא רוצה להוסיף גם שם שני לליאל על שם סבא שלו זכרונו לברכה. השאלה האם מותר לעשות דבר כזה? ועד מתי מותר לעשות את זה? או שצריך ללכת להתייעץ עם הרב?

4 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית לא הייתי ממליצה להוסיף שם שני, לבת שלי יש שם שני ע"ש סבתא של בעלי ומרגיז אותי שאנחנו מגיעים לכל מיני מקומות (קופ"ח, וכו') וקוראים לה בשם השני.אני התנגדתי לשם שני אבל בעלי התעקש כי סבתא שלו נפטרה בזמן ההריון ובסופו של דבר הסכמתי מתוך כבוד לסבתא.
    להוספת שם שני לילד גדול יש להתייעץ עם רב, בת דודה שלי הלכה לרב שיאשר לה הוספת שם שני.

• לאופק יש גם שם שני ואני לא מיצטערת אין לי בעיה עם זה אני רוחשת כבוד לחמי[:)
    אני זוכרת בברית סבתא של בעלי בכתה כי זה על שם בעלה

אור של חיי
  • לגבי ליאל אני אשלח את בעלי להתייעץ עם הרב ולגבי התינוקת שתיוולד אני זאת שמתעקשת לתת לה שם שני על שם הסבסתא שלי כי אני מאוד אהבתי אותה ורחשתי תמיד כבוד והיא נפטרה בזמן ההריון וברגע שנודע לי שזה בת אני ישר אמרתי שיהיו לה 2 שמות

• לגבי הוספת שם לילד גדול (וגם לגבי השם עצמו), כדאי להתייעץ עם רב.
    ולגבי השם לתינוקת החדשה, לדעתי תלכי עם הלב שלך....
    עם לתת שם שני, על שם סבתא, מרגיש לך נכון, תעשי את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה