ה עושים עם הגזים? הצילוווווווווווווו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• המתוק שלי מתפתל מכאבים תוך כדי שתיית הבקבוק
    לפעמים הוא שותה יפה וכלום לא מפריע לו
    אבל הלילה כמעט כל האכלה היתה סיוט

האם ככה זה כשיש גזים?
    עם לינוי היו לה כאבים אבל לא זכור לי שזה הפריע לה עד כדי כך לאכל

מה עושים?

נתתי לו סמיקול לא נראה שעוזר
    ולפעמים גליקול

בדרך כלל אני לא נותנת כלום

jDdn-13g-1.jpg
16 תגובות
עמוד 1
  • נסי להחליף סוג תמ"ל

• היי,

יכול להיות שהסימילאק עושה לו בעיות, תבדקי עם הרופאה, יכול להיות שהוא רגיש ללקטוז, (יש סימילאק מיחוד ללא לקטוז), לי עזר מאוד גם בייבי זים, נותנים 5 טיפות לפני כל ארוחה וזה ממש עוזר.

בהצלחה!
  • הוא בכלל לא אוכל סימלאק
    הוא אוכל מטרנה ומתפתל לי בעיקר בלילה
    זה נורא מתסכל

jDdn-13g-1.jpg
  • עדיף לך להתייעץ עם רופאת ילדים, לפני שאת מחליפה לו את האוכל ותבדקי לגביי בייבי זים
  • אני שמעתי (אבל שווה בדיקה לפני כן) שהאופטימיל טוב לילדים רגישים בנושא הגזים, ריפלוקס וכו'...

אני חושבת שאין כמו אינטואיציה של אמא.

דבר נוסף שמאוד מאוד מקל ועוזר מניסיון הוא המנשא, אבל מנשא כמו של מינשארי או תינוכיס, התנוחה במנשא הזה עוזרת להם מאוד על התמודדות עם הגזים.

במידה ואין לך את המנשא הזה, פשוט קחי את הקטן בשתי ידיים וכמו שאת מרדימה אותט פשוט כופפי לו את הרגליים לכיוון הבטן - ממש לעשות ממנו שבלול קטן בתוך הזרועות שלך, זה משחרר להם את שרירי הבטן ומקל עליהם מאוד.

אם תרצי עוד עצות בנושא אשמח לעזור,
    איילת
  • יש לועם המון גזים
    ולדעתי גם עצירות כי הוא עושה פעם אחת ביום ולפעמים פעם אחת בלילה לא יותר
    האם הזה בגלל המטרנה
    מה כדאי לעשות?

jDdn-13g-1.jpg
  • לפי דעתי את יכולה לשנות את התמ"ל - ע"פ שיקול דעתך.
    את לא צריכה לגשת לרופא בגלל גזים - בטח שזה ילד שני ואת יודעת שזו תופעה חולפת.

לכי לפי האינטואיציה - ואם עדיין משהו לא נראה לך, אין כמו הרופא המטפל.

בהצלחה!

• היי בוקר
    אני הייתי עושה לה בתקופת הגזים מסאג' בבטן בתנועות סיבוביות אחר כך באיזשהו שלב קניתי בבית טבע שמן מיוחד והייתי מורחת טיפה כל ערב אחרי מיקלחת ומעסה לה את הבטן זה היה עוזר וכמובן הייתי מערסלת אותה כמה שהיא שנאה את זה
    וגם כמובן החלפתי לה תמ"ל אצלי הסימילאק לא התאים לה גם ניפח מאוד וגם גרם לגזים ניסיתי אופטימיל והיא ממש לא אהבה אז נתתי מטרנה וזה עד היום מתאים לה
    אז שוב אם את מוצאת לנכון להחליף תמ"ל תחליפי רק כדי לעזור לקטנצ'יק
    ואם תרצי אני אכנס לבית הטבע לברר שוב את שם השמן שמקל על כאבי בטן של גזים

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • לדעתי התכשירים נגד גזים זה בלוף..
    זו תקופה שעוברת

• אצלנו שום תכשיר נגד גזים לא עזר.
    בהמלצת רופא עברנו למטרנה ללא לקטוז שחוללה פלאים.
    לאחר תקופת הגזים, עברנו למטרנה חלבית.
    מאוד ממליצה על מנשא, זה מאווווווד מקל על הבייביז....
  • וואי בנות תודה על התגובות
    אני התייעץ עם הרופא טלפונית לאיזה תמ"ל לעבור

אשמח לשמוע עוד עצות
    תודה

jDdn-13g-1.jpg
  • זה משתנה מילד לילד ...
    הגדול שלי אכל סימילאק והיו לו המון גזים וגם עצירויות , השתמשנו ב"גליקול" וגם זה לא ממש עזר , בגיל חודשיים הגזים נעלמו כלא היו ומעצירויות הוא עד היום סובל

• אבל קורה לכן שבזמן ההאכלה הוא מתפתל מכאבים?

אתם מםסיקים את באכלה? ממשיכים?
    ממש כואב לי לראות אותו כך

jDdn-13g-1.jpg
  • הרופא המליץ על סימילאק אדוונס עם הנוסחא החדשה
    ועל טיפות בייבי זים
    מישהי מאכילה עם סימלאק אדוונס?

jDdn-13g-1.jpg
  • היי דיאנה שלי גם אוכלת רק מטרנה חלבית שלב 1 מאז שהיא חזרה מהתינוקיה הביתה .. והיא גם מתפתלת לי מכאבים בזמן האכלה אבל לא תמיד.. יוצא שלפעמים היא אוכלת ממש מהר ויוצא שהיא ממש בולעת אוויר ואז יש לה בלגן בבטן והיא בוכה אבל לפעמים היא אוכלת ממש בשקט ולאט ואז אין לה כאבי בטן בכלל והיא עושה גרפס יפה וזהו..ניסיתי גם לעבור ממטרנה לסימילאק וניסינו גם לאופטימיל והכול אותו חרטא..אז חזרתי איתה למטרנה זה יותר משתלם מבחינת מחיר אני קונה את הגדולה ב52 שח..
  • לנו הקל גרפווטר..הסימיקול לא השפיע עליה בכלל

כמו כן באמת ממליצה על התינוכיס...הערסול במנשא מאוד הרגיע אותה

אפשר גם להרתיח כמה זרעי קימל ולתת לה לשתות את המים..זה ממש ממש עוזר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה