נזלת - צריכה עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אדיר מנוזל כבר שבוע וחצי, בעבר הכל היה נפתר במי מלח לאף וקינוח (הוא הצליח לקנח יפה). אבל לאחרונה הוא לא מוכן לקנח ו"שואב" את הנזלת פנימה. זה כמובן גורם לשיעול, אף סתום, חוסר שינה בלילה ועוד ועוד שאתן מכירות בטח.

10 תגובות
עמוד 1
  • פשוט מסבירים לו להוציא אוויר, ככה הם לומדים...

• הוא מכיר ויודע, אנחנו קוראים לזה "לנפח בלון", והוא היה מקנח יופי עד לפני זמן מה. הפעם בשום אופן לא! לא חשוב כמה אני אסרטיבית / מאיימת / מלטפת / מבקשת / מתחננת.
    צריכה משהו אחר.

• לקנח את האף במים חמים

• נכון, מתחת לברז עם מים חמימים- הנזלת פשוט יוצאת החוצה... כל בוקר לפני הגן אני מעבירה את יאיר מתחת לברז...
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • מה שלומך ?
    היה נחמד לפגוש אותך יום שישי
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי - גם לי

• צילוש מאיפה קנית? בסופר פארם לא רצו למכור לי בלי מרשם
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קניתי בבית מרקחת ליד הבית שלי, בלי מרשם ואפילו לא ביקשו

• אני נותנת לה מהסידרה של R49 יש לדנדוש נזלת קבוע מגיל חודשיים לא עובר הכי הרבה מדי פעם יש כמה ימים של שקט ואז חוזר אני גם שמה לה טיפות אף על בסיס מי מלח קבוע פעמיים ביום
    לכן אין לי טיפול פלא הלוואי שהיה ודנדוש עדין לא מקנחת את האף לא יודעת איך עדין

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • כמו שרשמו- מים חמים- עם האדים של האמבטיה ויוצא בקלות חלק נכבד מהכמויות שהם מייצרים באף הקטן

כל העולם כולו מחייך בין זרועותי,
    איך הפכת להיות מחלום לפלא חי.
    איך ידעת להיות בדיוק מה שרציתי?
    ואיך אני בעיניך? את זוכרת איך הייתי?
    את זוכרת אותי כשהיית ברחם פנימה?
    עכשיו אני אחרת, עכשיו אני...אמא!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה