התנגדות לחיסונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בלב עונת החיסונים התחלתי לחשוב שאולי לא כדאי ויש הרבה אנשים שלא ממליצים מכל מיני סיבות. אז אני מחפשת חומר על זה אם יש למישהי. בינתיים מצאתי כתבה וכל השאר לא משהו...תשלחו לי אם אתן מוצאות משהו על התנגדות לחיסונים-תודה!
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מהמתנגדים סורי מותק.
    לא לחלוטין בכל אופן..
    ]
    [=/]

• על איזה חיסונים מדובר? עם חיסונים בכלל, או על חיסונים לשפעת (רגילה, שעושים כל שנה)?

החיסונים נגד מחלות שעושים בטיפת חלב, אני דווקא ממש בעד (עד גבול מסויים, כמו כל דבר בחיים). לדעתי זה חשוב מאוד.

חיסוני שפעת למינהם, אני די נגד. זה לא רע מדי, לדעתי, רק שזה די מיותר.
    לא מכירה מאמרים בנושא, אני פשוט טיפה קשורה לתחום ומכירה מעט את הנושא.

• יש מחלות שכדאי להתחסן אליהן.
    אני לא בעד שפעת החזירים
    אבל כן בעד חיסון מציל חיים
    יש מחלות שעד לפני כמה עשרות שנים מתו מהם ולא מן הנמנע שכיום הן ישובו - ואכן שבות במרכזי אוכלוסיה ללא חיסונים....

• אני גם לא מן המתנגדים לחיסון הילדה להיפך אני חושבת שזה מה שמחזק אותם בגיל הזה חוץ מזה יצא חוק היום היה כתוב בעיתון שחייבים לחסן את הילדים אחרת מורידים ופוגעים בקצבת הילדים
    חיסון של שפעת רגילה למשל גם אני וגם הילדה עשינו אני חייבת לעשות (מערכת חיסונית מוחלשת) אבל למשל שפעת החזירים אני חושבת מיותר לחלוטין

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • על איזה חיסונים מדובר?
    אני מתנגדת לחיסונים של שפעות למינהן. הרופא שלנו הסבירה לי שצריך לחזק את מערכת החיסונית של הילד, ולא ישר לרוץ וחסן. אם מערכת חיסנית תהיה חזקה, ילד יעבור כל מחלה יחסית בקלות, אם בכלל יידבק, ובמהירות כי גוף יוכל להתגבר עליה מהר. וחשוב גם לחלות במחלות, כמו שפעת עונתית, כי גם מחלה עצמה מחזקת את המערכת החיסונית בצורה הרבה יותר יעילה מאשר חיסון.
    לגבי חיסונים שמקבלים תינוקות בטיפת חלב, אני בעד.
    אין מה לעשות, יש מחלות שצריך לחסן את הילד.
    נכון שתמיד יש סיכון בחיסון, אבל גם במחלות עצמן, כמו דלקת כרום המוח, שיתוק ילודים וכו' יש הרבה יותר סיכונים אם חולים בהן
    [[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה