מה? זה כזה נורא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה כזה נורא שבקושי לקחתי ברזל בהריון הזה?
    בהתחלה עוד לקחתי פה ושם, אבל מאז חודש שישי....נאדה! גורנישט! כלום!
    מודה שהיו לי תקופות שהייתי מסוחררת וחלשה אבל מאז חודש שמיני אני לא מרגישה חולשה- אני אפילו עירנית, הבדיקות האחרונות שלי בסביבות חודש שביעי הראו על 10.2 המוגלובין.אני יודעת שזה נמוך....
    אתמול חברה ראתה אותי ואמרה לי שיש לי שקעים שחורים מתחת לעיניים, שזה נראה נורא ומעיד על חוסר בברזל, היא הלחיצה אותי שבלידה אני עלולה להסתבך עד כדי שיתנו לי מנות דם, ולהשאר עם אנמיה אח"כ....
    מרוב שנבהלתי התחלתי מאתמול לקחת מינון כפול....ואז נזכרתי למה בעצם אני לא לוקחת....
12 תגובות
עמוד 1
  • ניסית לקחת פריפול3? (זה עם הפרפרים הכתומים)? בכל מקרה, את יכולה אולי לנסות לקחת רק חצי כדור (את פריפול3 אפשר לחצות בקלות).
  • השאלה אם זה כבר יעזור עכשיו
  • אני גם לא לוקחת קבוע, וניסיתי הרבה סוגים.
    אבל אני אוכלת כל יום רימון שלם, ומשתדלת כל יום ביצה, ולא
    האמנתי - התוצאות השתפרו
  • קודם כל - כן, זה יעבוד! כי את זו שחסר לה ברזל (ולא העובר).
    ולכן כדאי לך לקחת ברזל עד הלידה ולאחריה.
    גם לי רוב סוגי הברזל עשו תופעות לוואי זוועתיות (דומות למה שאת מתארת)
    ורק סוג אחד התאים לי ולא היו לי תופעות לוואי בכלל - הברזל הרך (Soft Iron) של חב' "נוטרילייף" - מעולה!
    כך שאת חייבת להמשיך ולנסות להתאים לך את סוג הברזל שכן תוכלי לקחת, זה חשוב מאוד.

וווואווווו את בשבוע 39 ?
  • היי
    אני למשל נטלי לא לקחתי בכלל ברזל בהריון בזמנו הרופא שלי נגד כל הדברים האילו אומנם לצערי סיימתי אחרי לידה עם המוגלובין 7.2 ישר אמרו לי לקנות כדורים לא קיבלתי מנות דם ממש לא נותנים לדעתי אחרת אני ברמה שלי הייתי צריכה לקבל
    חברה שלך סתם הלחיצה אותך תאכלי כבד לבבות http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • מאוד חשוב לקחת גם המאגרים שלך מרוקנים כרגע בטוח עוד עם כזה נמוך ,אל תשכחי שאת לפני לידה ותהיה זקוקה להרבה ברזל גם אחרי לידה.
    תתחילי מיידי

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אל תדאגי על דברים שאת לא יכולה לשנות. יהיה טוב
  • תודה בנות
  • תודה בנות
  • תשדלי לקחת.....
    יש גם הרבה מאכלים שיש להם ברזל את יכולה לאכול מהם

אני גם 3 חודשים אחרי הלידה היתי צריכה לקחת ברזל עד שהגוף חזר לעצמו
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני גם לא התלהבתי מהברזל בזמן ההריונות, בעיקר בגלל העצירות שזה היה עושה לי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם את לא לוקחת, לפחות תקפידי לאכול בשר. זה המקור הכי טוב לברזל.

ויחד עם הבשר לאכול משהו עשיר בויטמין C - כמו גמבה, מיץ תפוזים או עגבניה

זה מגביר את ספיגת הברזל בגוף.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה