אולם ארועים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שאנחנו עדיין בפגייה ויש עוד זמן אבל סתם מתוך סקרנות משהי מכיה את האולמות- גלרי פאלס, הרודיון, רויאל גרדן, מוסקט- במרכז ויודעת להמליץ על אחד מהם או פחות או יותר כמה עולה מנה לברית צהריים יום שישי???

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
10 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה בחום על "המרפסת" בבת ים בטיילת
    גאלרי פאלאס נחמד היינו שם באירוע לפניי שבוע לא משהו עדיף הורדיון
    המון מזל טוב

• מכירה מהרשימה את גלרי פלס- לא אוהבת.
    הרודיון- מקסים.
    אוהבת בשמת
  • מקפיצה...
  • גאלרי פאלאס - תמי (alma) שלנו עשתה שם - היה אוכל טעים ואחלה אולם. נהנו מאד (בעיקר בגלל החברה, אבל גם האוכל
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני לא יודעת מה התקציב שלכם, אבל עוד מקומות לא ממש יקרים וטובים שאני מכירה - קינגסטון באור יהודה, חאן הדקל, שורשים, בראשית, לימון אירועים
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • רויאל גרדן - מכירה מלפני כמה שנים (לא יודעת מה היום). אז היה טוב אבל נחשב יקר.

גלרי פאלאס - בסדר.

• היי
    מוסקט הוא טוב וגם הורדיון.
    רחל

• גם אנחנו מחפשים...
    בבראשית הראשון עשינו את הברית היה מעולה
  • אני לא מכירה את כולם אבל את מוסקט אני כן מכירה , הייתי שם כמה פעמים ומאוד התאכזבתי
  • אני עשיתי במוסקט והיה מעולה!!
    ביום שישי בצהרים לוקחים שם 100 שח לפי מה שאני זוכרת...
    גלארי פאלאס לא כ"כ אהבתי...
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה