היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא שציפיתי לשרשור או משהו, הרי גם ביום הולדתי שלי לא נפתח אחד כזה אז עוד אירוע בחיי שעברתי בלעדיכן...
בכל מקרה ילדתי היקרה, אני מאחלת לך עוד המון שנים מאושרות שתדעי לעבור את התקופה הקשה שעוברת על משפחתנו בדרך הטובה ביותר שאפשר בלי הרבה תהפוכות נפש...
20 תגובות
עמוד 1
מזל טוב למתוקה היפה עד 120 שנים של אושר ושמחה וצחוקים ואהבה ענקית לאמא
מזל טוב מכל הלב נשמה ומקווה שאתם בסדר, השארתי לך כמה פעמים הודעות במייל, נייד ופייסבוק לראות מה איתך אבל לא היה מענה בחזרה
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
מזל טוב לילדה המקסימה
אורלוש מצטערת
מזל טוב לכרמלי היפה, המקסימה מזל טוב לילדה של לב והמון שמחה שתהיה לך שנה נפלאה מלאה בהמון אהבה
ממי שלי, קודם כל שיהיה לכרמלי המון מזל טוב, אני מאחלת לה המון בריאות, אושר ועושר, שתמשיך להיות ילדה מקסימה עם לב רחב, שתתפתח להיות נערה ואישה מדהימה כמו אמא שלה. []
המון מזל טוב לכרמל המתוקה
נשמה שלי, אני לא רציתי להיות נודניקית רק דאגתי ושוב מקווה שהכל חוזר למסלול, מה שזה לא יהיה