אוף...... (ראו הוזהרתן ארוך וקצת משעמם) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה ממש קשה!!! אין לי זמן לכלום!!! לפורום אני בקושי נכנסת וגם אם כן אז אני מספיקה לענות רק לשתי ההודעות הראשונות שאני קוראת.
אז כך לפני כמעט שבועיים חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה של 4 חודשים. לא פשוט ויונתן בהתחלה ממש לא קיבל את זה בהבנה (אי אפשר להאשים אותו), בימים הראושנים סרב לאכול (שאוב, סימילאק - הכל), בכה וצרח ברוב השעות (ביום השלישי הוא כבר היה צרוד).
אני כל הזמן הייתי לחוצה בעבודה, כל הזמן הייתי צריכה לצאת להניק אותו (מזל שאני עובדת קרוב) ובמקרים מסויימים פשוט התייאשתי ולקחתי אותו לעבודה. למזלי יש לי בוס שמבין (אני מניחה שעד נקודה מסויימת אבל בינתיים הוא בסדר).
בכל מקרה אחרי 3-4 ימים שהוא פשוט שבר אותי הוא סוף, סוף הסכים לאכול לשחק והפסיק לבכות.
אני עדין מתרגלת לשיגרה היומית שלפזר 2 ילדים בבוקר ולא ילדה אחת, להלביש2 בבוקר ולא רק אחת וגם בחזרה מהעבודה.... אם פעם יכולתי להתעכב קצת בעבודה עכשיו איןי סיכוי אני אוספת שניים שאחד מקבל ציצי באיסוף.... בקיצור לא פשוט בכלל.
שני הייתה חולה כפי שאתם יודעים עד הרגע שהתחלתי לעבוד ומשום מה מיום שישי שוב פיתחה חום, היא משתעלת ומנוזלת. היום כל היום הייתה בלי חום ולקחנו אותה לפסטיבל שירי ילדים (היה לנו כרטיסים מראש) היה מקסים והיא מאוד נהנתה. יונתן נשאר עם אמא שלי ועשה לה כמובן חיים לא קלים, סרב לאכול, כל הזמן ידיים ושחזרנו הבייתה בערב הרגשתי שהוא חום ומדדתי לו - 39
15 תגובות
עמוד 1
חמודה שלי, ההתחלה לא קלה, כשאורי נולד עברתי ממש משבר, ובאמת צריך להתרגל לנהל לו"ז לשניים במקום לאחד. מה שאני יכולה לעודד אותך זה שזה משתפר ממש מהר! תחזיקי מעמד, שיהיו בריאים הקטנים זה באמת הכי חשוב!!!
[]
מה שכתבת ממש לא משעמם
אני מצטרפת למה שכתבה לירון. זה ממש לא משעמם. ואת לא צריכה להתנצל על כך שאין לך זמן להגיב. קבלי המון
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
וואווווו לא פשוט........ולפי מה שאת מתארת אני כל הזמן שומעת עלייך, עלייך, עלייך........איפה בעלך בכל התמונה?.....סתם, את פשוט לא מדברת עליו..... המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אני גם אמא טריה לשתיים כל כך מבינה אותך לוקח זמן להתרגל לעניין מזל שיש לי ילדה מקסימה שמקבלת את האח הקטן שלה בהבנה
jDdn-13g-1.jpg
שירגישו טוב מתוקה ולאט לאט הכל יסתדר לך ואת תראי שנכון שאין זמן להרבה דברים אבל לומדים לתמרן עם הזמנים
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
קרן יקרה , קודם כל מה שכתבת רחוק מלשעמם , זוהי מציאות חיינו וגם שמתרגלים אליה היא לא תמיד קלה, יכולה רק לודד אותך שזה תקופה ראשונה כי ההסתגלות קשה לכולכם אבל אח"כ זה נכנס לסוג של שיגרה והכל מסתדר, הכי חשוב שהקטנטנים יהיו בראים ושאמא שלהם ד כמה שאני יודת שקשה תיקח נשימה עמוקה ואז הכל יהיה בסדר
קשה מאוד את צודקת בהחלט ולגבי חיזוק מערכת החיסונית אני חושבת שחיזוקית מאוד עוזר וגם ככה הילדים יוצאים מהבית יותר מהר כי הם מקבלים תמטבע ליד הדלת שהם מוכנים