היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
* כבר קנית וילה? כרגע אין לי וילה... אני מנסה לקנות את הוילה הגדולה וצריך הרבה כסף בשביל זה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
בשלב 31 עדיין לא קניתי וילה - אני חוסכת וגם עדיין לא ברמה המתאימה הכי מתקדם אצלי היא "שלי שלי"(הייתה חברה אצלנו בפורום) היא ברמה 59
אני שלב 47
היה לי וילה מכרתי אותה בטעות :( מוכנה בכיף להית בכיף שכנה צריכה רק את הפרטים לכך
הכי מתקדם אצלי זה 59 :)
תוסיפי אותי - מיטל בן פזי
אין לי וילה שלב 29 נדמה לי לא זוכרת איזה שלב המשתמש הכי מתקדם...
באיזה שלב את? 25
* כבר קנית וילה? טרם
* באיזה שלב נמצא השכן הכי מתקדם שלך? נדמה לי 45
ו...מי מוכנה להיות חברה שלי ושכנה שלי? שימי פה קישור ! [] ]
אני בשלב 24 אין לי וילה השכן הכי מתקדם שלי בשלב 37 נדמה לי. השם הוא ליאת צימרמן. תאשרי חברות ושכנות
* באיזה שלב את? 39 * כבר קנית וילה? כן * באיזה שלב נמצא השכן הכי מתקדם שלך?64