-
לפי בדיקות שעשיתי, זה ממש משתנה מתינוק לתינוק, בעיקר בין
יונקים לאוכלי בקבוק.
דניאל ינקה. הייתה מתעוררת כל שעה וחצי שעתיים לינוק עד גיל
חודשיים בערך, ואז ישנה מ-22:00-06:00 בערך עד גיל חצי שנה -
זה היה ממש חריג בעיני סובביי
-
יותם עושה טובה אים הוא יישן שעה ביום ואים כן אני הוא נרדם בערך ב10 בבוקר לאיזה שעה. בלילה הוא דווקא נרדם דיי מוקדם ב8 וחצי אבל מתעורר המון פעמים בשביל לינוק.
[]
-
תודה בנות
עוד מישהי??? פליייז
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
VIL
-
יפתח קלט את הקטע של השינה בלילה די מהר..
היום הוא יונק כל שעתיים וחצי-שלוש ובלילה פותח לי פערים של ארבע חמש שעות בין הנקה להנקה וחוזר לישון עד 7 בבוקר.
מאז גיל חודשיים הוא הולך לישון ב- 20:00. מתעורר להנקה ב-00:00, 3:00 ו- 7:00.
מאז גיל 3 חודשים - הולך לישון ב-20:00 (מקלחת +טקס שינה) מתעורר לינוק ב 1:00 או 2:00 וחוזר לישון עד 5:00-6:00. מתעורר סופית ב-8:00 בבוקר.
האמת שאצלי עזר שעטפתי אותו בלילה ואז הוא בקושי זז ולא העיר את עצמו כמו שקורא לו במשך היום..
"..מישהו צחק עלי
ושלח אותך אלי,
איך זה הפכת
על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי
כי ליבי כבר לא חופשי,
ככה נשביתי
למה לא להודות..."
-
טוב, אנחנו לא דוגמא... יונתן כשחזר הביתה היה ישן כל הזמן.
אם היה ער 10 דקות אחרי האוכל זה היה ממש הישג. אז יחד עם זה לאט לאט פיתח יותר שעות ערות ביום.
כשהיה בן 3 חודשים היה ישן לילה שלם (עם לקום פעם אחת) ובמהלך היום היה ישן שעה וחצי -ער שעה וחצי במחזוריות. והולך לישון ללילה ב19:00-20:00 וקם בערך ב7:00 אוכל וחוזר לישון עד 9:00.
אבל כמו שאמרתי - יונתן לא היה דוגמא, זה מזכיר לי ששאלתי את הרופאה אם זה בסדר שהוא ישן 18 שעות ביום
-
כשגאיה היתה בת חודשיים היא קלטה שהלילה הוא ממש לילה
גאיה וקורן שלנו
[]
[]
-
מצטערת אני האחורנה שיודעת לתת עצה בנושא השינה. שני רק מגיל שנתיים ישנה לילה שלם.
בהצלחה
-
אדיר עד גיל שנה וחצי ינק כל שעתיים - שלוש, גם בלילה, כשעברתי לבקבוק הוא הגדיל פערים לכל 5 שעות. לישון לילה שלם הוא התחיל רק בסביבות גיל שנה. עד אז הוא היה מתעורר כל 5-6 שעות.
ההבנה של יום - לילה היתה לו כבר מהחודש הראשון. מהיום הראשון בבית דאגנו לטקס שינה בשעות קבועות ושקט / חושך בלילה. בשנת הצהריים שלו לא עשינו חושך והוא היה ישן פעם -פעמיים ביום לשעתיים בערך.
-
היי
טוב אצלי כנראה שהתברכתי אביאל וליה שניהם מגיל חודש וחצי ישנו לילה שלם ולא הייתי צריכה לקום עד הבוקר.
היום אביאל בן 5 וליה בת 3 שניהם בגן עיריה ובשעה 18:30 אפשר להגיד שהבית שקט.
אני מקווה שימשיך ככה.
רחל
-
אצלי עדיין אופירי מתעוררת בלילה
-
אצלי 2 הבנים מגיל 6 שבועות נרדמו ללילה שלם
סורי לא יכולה לעזור
-
בהתחלה נורא קשה להעביר מסר של עכשיו לילה ובלילה ישנים. אבל אנחנו התחלנו עם העניין הזה מההתחלה. בהתחלה הוא היה רזה מידי וירד במשקל אז היינו צריכים להעיר לאכול אבל למרות זאת היינו עושים טכס לילה טוב בסביבות 8 ומשכיבים בחושך ומעירים כשצריך לאכול. בהמשך לא הערנו ורק כשהיה מתעורר היה מקבל לאכול. בגיל חודשיים הלהתעורר הזה נהיה בבוקר...
תוספת מהממת למשפחה:
-
וואי אצל מוריה מהשבוע שהיא נולדה היא הייתה ישנה מ23:00 עד 6:00 בבוקר
ומגיל 9 חודשיים הפסקתי תהנקות הייתה ישנה מ21:00 עד 7:00 בבוקר היה כייף חיים
וכמובן לפעמיים הייתה מתעוררת בבכי וחוזרת לישון עם מוצץ או בקבוק מים
אצל דבירי החיים היו קשים עד עכשיו היה בכיין ולא היה ישן יותר מ3 שעות וגם ביום היה ערני
בקושי היה יושן חצי שעה עשה לי חיים קשיים בגיל 9 חודשיים כמובן הפסקתי תהנקה והוא
התחיל לישון מ21:00 עד הבוקר אבל היה מתעורר 3 פעמיים כי לא ידע להירדם לבד ולא לקח מוצץ אז בקבוקי מים וטיטולים להחליף לו בלילה סיוט
בגיל שנה וחצי גמלתי אותו מבקבוקי מים בלילה ומאז הוא למד לישון לילה מלא
כמובן שהוא מתעורר ונרדם לבד
קצת ארוך
-
אור שלי עושה מקלחת ב6-7 בערך משחקת איתנו קצת אוכלת נניח ב8-9 והולכת לישון לבד גם אם זה לא במיטה אז בסלון איתנו עד הבוקר בערך 7-9 לפי מצב רוח
-
גם אצלי שני הבננים הבינו מיד מתי יום/לילה .
גם אני ביום משכיבה עם אור ...
נדב (הגדול) עד היום מתעורר באמצע הלילה
-
הבן שלי כשנולד היה מתעורר כל 3 שעות לוקח בקבוק ויושן
בגיל חודשיים היה יושן 7 שעות רצופות קם אוכל בקבוק וחוזר לישון כ שעתיים
עכשיו הוא יושן מ 9-9.30 עד 5 בבוקר מתעורר לוקח בקבוק וחוזר לישון עד 7
בגיל שנה וחודשיים כבר התחיל לישון לבד במיטה
[]
[]
[]
[]
-