רציתי לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שסיפרתי לכן שההורים שלי בהליך גירושים?
    אז היום קיבלתי עוד ידיעה שנפלתי ממנה...
    אמא שלי היא זו שיזמה את הגירושים, אבא שלי בכלל לא רצה בזה.
    היום אמא שלי היתה אצלי לקפה ואמרה לי שיש לה חבר בן 41 [היא בת 47] והוא קנה לה טבעת אירוסים והם רוצים לגור ביחד ולהתחתן בקיץ ומה שגרם לי להלם זה שהיא אמרה שהיא רוצה להכנס להריון שיהיה להם ילד בגיל 47? תינוק?
    WTF??? אני בשוק ממנה
9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אם זה יעודד אותך, אבל סביר שלא תצליח להכנס להריון.
    אבל לא הבנתי, מה הבעיה? שאמא שלך מצאה אהבה חדשה?
    יעל, אמא של יונתן
  • לא יודעת כל הסיטואציה הזויה הריון לקראת גיל 50...
    אבל זה אפשרי וגם אם לא באופן טבעי, היא מתכננת לקבל תרומת ביצית ואז יש לה סיכוי מצויין להכנס להריון.
  • ליוש לגבי הריון בגיל של אמא שלך יש סיכוי קלוש שהרופאים יתנו לה בכלל להכנס ואבא שלך.............. תמיד ישאר אבא שלך גם אם אמא שלך כמה שנשמע לך הזוי מתחתנת בגיל 47 עם מישהו אחר
    קבלי ממני מלא http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • סליחה שאני צוחקת . זה מזכיר לי שההורים שלי התגרשו והחברה של אבא שלי, המעפנה, רצתה להכנס ממנו להריון בשושו , והרופא שמכיר את אבא שלי , סיפר לו סתומה

לגבי אמא שלך , שמעי , לפעמים אחרי פרידה מסתנוורים מכל דבר קטן שגורם להרגיש טוב. קני לה משקפי שמש וקווי לטוב.

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • כמו שאמרו פה הכי טוב זה לא להתערב ואולי היא תבין שזה לא לגילה ותרד מהעץ
    הרבה זוגות מתגרשים בגיליים האלה וחלקם חושבים על ילדים וארכך מבינים שאפשר לחיות נישואים שניים בלי ילדים משותפיים
    יהיה טוב

• האמת אני לא מבינה איפה הבעיה...
    אמא שלך מצאה גבר שיהיה איתה...אז יש בניהם 6 שנים הבדל...אז מה???אם טוב לה וטוב לו אז למה שלא יהיו ביחד???אם היה ההבדל בזה שאמא שלך הייתה צעירה ממנו בהפרש הזה זה היה בסדר?
    את הרי כבר גדולה ולך יש את המשפחה שלך אף אחד לא רוצה להזדקן לבד...

ולגבי ההריון, אולי היא רוצה בינתיים ואחר כך כבר לא תרצה...אבל גם אם כן, למה לא? בגלל שהיא בת 47???היום מלא מלא נשים יולדות ילדי זקונים...
    כשעשיתי שירות לאומי לפני 5 שנים, הייתה שם מזכירה בכירה אצלנו שנכנסה להריון בגיל 43...וילדה בן בקיסרי...
    בכל אופן לדעתי אמא שלך צריכה לעשות מה שטוב לה...ושוב, את כבר גדולה, את תוכלי להסתדר ולהתמודד...
  • מאמי באמת שאין לי מה לומר
    אבל קבלי
  • זה באמת מצב הזוי מה שאת עוברת, אבל מצד שני, מגיע גם לאמא שלך לחיות...
    אני לא מכירה את סיפור החיים של ההורים שלך ואין לי מושג למה הם מתגרשים, אבל הם בטח זקוקים לתמיכה שלך (כל אחד מהם) ואני מקווה שיש לך את הכוח הנפשי לכך.
    קבלי המון

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה