נעלמתי וחזרתי - עדכון לכל המעוניין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה על האורך,
    אז ככה....

מחודש ספטמבר - תחילת ראש השנה הגיעו אלינו מספר בעיות.
    1. תמר שהיתה יושנת טוב בלילה והיתה מתעוררת רק פעם אחת בלבד בלילה, החלה להצמיח שיניים ומאז היא מתעוררת בין 2 ל- 4 פעמים בלילה להנקה או סתם שאשמש לה כמוצץ. יש לה כיום כבר 4 שיניים. וכן, אני עדיין מניקה ומתלבטת אם להמשיך עוד קצת או להפסיק. כניראה שהגמילה קשה גם לי.
    תמר לא לוקחת בכלל מוצץ ובקבוק אך ורק מהמטפלת.
    2. טל עדיין לא מדבר כראוי כפי שבני גילו מדברים. אנו מילנו את כל הטפסים שדרוש לקלינאית תקשורת, אבל התורים הם נראים כאלפי שנות אור מכאן.
    3. תמר נולדה עם פזילה בעין ימין, ואמרו לנו שעד חצי שנה זה נורמאלי. ולאחר גיל חצי שנה צריך ללכת לבדוק. וכך עשינו. בגיל 8 חודשים בדקנו את העיניין וגילינו, שבתוך העין נשארו לה שרידים עובריים שגרמו לקאטאראקט בתוך העין. בעיקבות זאת קבעו לנו ניתוח דחוף. הניתוח היה לפני כחודש. הרופאים אומרים שהניתוח עבר בהצלחה, אבל בינתיים אני מבלה עם תמר פעמיים בשבוע במיון בעיקבות תופעות שונות מהעין (דימום, נפיחות, אלרגייה לטיפות, אלרגייה לדבק וכ"ו...). המשך מעקב פעם בשבוע בבית חולים סרוקה. בינתיים כיסוי פלסטיק מגן על העין שלה מפני לכלוך ונגיעות.... והיא מטופלת בטיפות (4 פעמים ביום) ובסטרואידים.
    עדיין יש לה פזילה.
    4. טל בשבועיים האחרונים, החל סוף סוף להבין את המשמעות של גמילה מחיתולים בלילה ולרוב יש הצלחות
    צריך רק לחייך!
15 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוך שובך
  • תודה
    צריך רק לחייך!
  • יואווווווווו
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • ואווווווו....המון דברים
  • בהחלט המון דברים
    מקווה שהתקופה הקשה מאחורייך
  • אילנה גם בעלי יצא למילואים... לאותו מקום
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• הי מתוקה, כמו שאומרים, צרות באות בצרורות לצערנו

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • כל הכבוד לך, אשת חיל

מקווה שהדברים יחלו להסתדר
  • ואו
  • יקירתי שהכל יעבור במהרה ורק בשורות טובות כולל לחמותך
    תנחומיי על מותך חמך
    מזל טוב על הגמילה
    תהיי חזקה ושוב בשורות טובות

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • וואו
    תוספת מהממת למשפחה:
  • וואו!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה בנות
    צריך רק לחייך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה