הטבה לרוכשי סימילאק טופ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1 תגובות
עמוד 1
  • יש לי הצעה..
    תפסיקו להגביל אותנו או לדרוש קנייה מסכום מסוים בשביל ההטבה ותראו איזה פלא ..יש יותר לקוחות מרוצים ובכלל יותר לקוחות בסניף.
    כשאתם מחייבים אותנו לרכוש בסכום אפילו של 49 שקלים על מנת לקבל הנחה למוצר X מבחינתי כלקוח אתם לא עושים דבר אלא לנסות למשוך אותי אליכם לקנייה שכולנו יודעים שלא תרד מ 300 שקלים וזאת כי ..אתם הכי יקרים בשוק. המבצעים אטרקטיביים רק בהתחייבות מה שמרחיק הרבה אנשים...
    אני רוצה להכנס ולהנות ממבצע של פמפרס סגולים או האגיס בורדו או סימילאק טופ או אדוונס גם בלי לעבור כל מדף בסופר או לחפש איך אני מוציאה עכשיו סתם 100 שקל בשביל הנחה.
    קחו לתשומת ליבכם. איבדם נתח שוק נרחב בגלל אלו. ולטובת מתחרים חזקים ביותר.

חוצמזה למה טופ 1 ? מה עם 2 ו 3 ?
    בקיצור לקנות סתם ב 50 על מנת לקבל הנחה אין כאן הנחה . סורי. להוציא את ה 70 שקל אני יוציא בכל מצב ומקרה ולכן לדעתי עדיף לקנות ב 75 שקל קופאת חיסכון ולא קופסא קטנה ולצאת מורווחת ..יחסית אבל מרוצה יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה