סקר שינה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן משכיבות את הילדים לישון?
    שקד מגיל שלושה/ארבעה חודשים היה נרדם לבד (הייתי מדליקה לו מובייל ויוצאת מהחדר).
    מגיל שנה בערך, הוא הפסיק להרדם לבד ומאז אנחנו נשארים איתו בחדר עד שהוא נרדם (והמובייל עדיין מנגן ברקע).

אתמול לקח לו שעה וחצי עד שהוא נרדם

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
24 תגובות
עמוד 1
  • אריאל אף פעם לא נרדם לבד...
  • יונתן היה נרדם לבד עד שהעברנו אותו למיטת מעבר. אחרי זה חודש-חודש וחצי שהיינו צריכים לשבת בכניסה של החדר ועכשיו לרוב פשוט יוצאים והוא הולך לישון.

בשלב שהעברנו אותו למיטת מעבר, היינו כל הזמן יוצאים וחוזרים עד שהיה מוכן להשאר במיטה וללכת לישון.
    יש שיטה שאומרת שאם הילד רגיל שאת מרדימה אותו, כל יום להתרחק קצת עד שבסוף כבר תהיי מחוץ לחדר.
    יעל, אמא של יונתן

• אופירי גם בדיוק כמו שקד כשנולדה היינו מדליקים לה את המנורת לילה המנגנת והיא הייתה נרדמת לבד
  • אני מקריאה סיפור לשניהן..מנשקת מלטפת אומרת לילה טוב וסוגרת חלקית את הדלת של החדר....משאירה להם טלויזיה
    שומעים אותן מקשקשות עוד מספר דקות ואז הן נרדמות
    זה ברוב המקרים
    כמובן שיש את הימים שהן לא מרגישות טוב או שיש להן סיוטים בלילה ואז מתחיל הסרט

• לצערי נושא כאוב
    מאז שהיתה קטנה גאיה הורגלה להירדם על הידיים שלי...
    היה איזה חודש שסוף סוף הצלחנו להרגיל אותה ששמים אותה במיטה ויוצאים והיא נרדמת לבדה
    אחכ היו אי אילו מחלות ובגלל שהיה חום או היתה חלשה ריחמנו וחזרה להירדם על הידיים
    לאחרונה התחלנו לשים אותה במיטה ולעשות לה לחישה טפיחה...לפעמים זה עובד לפעמים לא..לצערי בגלל שהיא היתה המון חולה לאחרונה יש כל פעם רגרסיה.

בכל מקרה אני את המסקנות והלקחים לילד הבא הפקתי
  • העניין הוא, שאם אני אצא מהחדר, הוא יקום, יזרוק את המוצץ על הריצפה ויצרח!!!
    אולי בשלב מסוים הוא יפסיק לצרוח ולבכות, אבל הבעיה שהוא לא ירדם בלי מוצץ. וגם אם אני אחזיר לו אותו ואצא מהחדר, הוא יזרוק אותו שוב, וחוזר חלילה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך

• לירוני אני את הלקחים הללו הפקתי אחרי חודש
  • מילנה, לגבי זה שהוא יזרוק את המוצץ - גם לנו זה היה עם יונתן כשעבר למיטת מעבר.
    השיטה זה כל פעם להכנס לשים מוצץ, לשים אותו במיטה ולצאת או להשאר נניח בכניסה לחדר ולהגיד לו לקחת שוב את המוצץ אם זורק.
    לא ליצור קשר עין, לא לדבר איתו.
    והכי חשוב - לא להשבר, כי אם הוא ילך לישון אחרי 100 פעמים כאלו בלילה הראשון, בלילה השני הוא ילך לישון אחרי 30 פעמים ובלילה השלישי ארחי 3 פעמים ובלילה הרביעי כבר ילך לישון לבד.
    יעל, אמא של יונתן
  • הוא במיטת מעבר כבר?
    בכל אופן, כששחר היה עושה קונצים עם המוצץ וזורק והרי את חייבת להכנס להרים לו אז ברגע שהייתי שומעת שהוא זרק לא הייתי מיד נכנסת אלא אחרי 2 דקות וגם אז לא הייתי מדברת איתו או משהו אלא שמה לו במיטה (אפילו לא בפה) ויוצאת וככה 100 פעמים אם צריך.
    בגדול תסגלי לעצמך שיטה שלפיה את פועלת ותעלי את כל המצבים שיכולים לקרות (זורק מוצץ, בוכה וכד') ותפעלי כל ערב לפי השיטה הזו. כשתהיי מוכנה מראש לכל צרה תהיי גם פחות מבואסת מכל עניין ההרדמה. ז"א לדוג': אני משכיבה אותו לישון אומרת לילה טוב ויוצאת מהחדר ברגע שהוא בוכה אני ABC ברגע שזורק את המוצץ אני XYZ וכד'.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • גם נועה עד גיל שנה וכמה חודשים נרדמת יפה לבד , לפני חודשיים החליטה שלא מתאים לה ומבקשת שישבו לידה עד שהיא נרדמת . למעשה זה לא ממש מפריע לי אני נותנת לה יד ויושבת לידה כ20-30 דקות עד שתרדם . הבעיה שאם משאירים אותה לבכות היא מקיאה ואז צריך לקלח ולהחליף הכל ועוברת לה השינה כל זה נמשך יותר מ20 דקות . אז אני מעדיפה לסבול את הפינוק של להחזיק לה את היד ולא לשטוף את הריצפה בלילה.
  • הוא עדיין במיטת תינוק.
    אני באמת צריכה להחזיר אותו לתלם...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • אצלי היא נרדמת בכוחות עצמה, לבד מגיל קטן מאוד. יש את הפעמים שמתעוררת בלילה ואז לא מסוגלת להרדם לבד וצריכה עזרה ואז זורקת את המוצץ ובוכה מוצצי ברגע שאני מביאה לה אותו היא מושיטה ידיים שארים אותה ואף תופסת אותי חזק ואז גם לא יכולה להתעלם מזה. ואז אני מרדימה אותה איתי במיטה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני חייבת להגיב ולומר שקשה לי לקרוא או לשמוע משפט כמו "נכון שקשה לשמוע אותם בוכים אבל זה משתלם או זה לטובה"
  • לירוני

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • הגדולה עושה דאווינים - אבל נרדמת בסוף

הקטנה מקבלת ציצי - וישר נרדמת אח"כ.
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il

• לירוני
  • לאמילי- עד לפני כמה חודשים היינו משאירים מוזיקה קלאסית.
    חוצמזה היא נרדמת לבד עם דובי ומוצץ, לוקח לה זמן ואולי יש בדרך עוד איזה 'מים....' אבל זה לא נורא.

לנטלי- זה עוד לא ממש גיל שיש דרך אחת להרדם, אבל גיליתי לאחרונה שהיא ממש זקוקה לחושך מוחלט בחדר (בניגוד לאמילי שהייתה עם מנורת לילה עד גיל שנה כמעט).

• גם שלי כמו שלך, היתה לו נסיגה בשינה. ישבנו לידו עד שנרדם, לפעמים זה היה גם שעה

• עידן נרדם עם חצי בית בתוך המיטה
  • תודה בנות

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • כשאני רואה שיותם עייף (בסביבות 7/8 בערב) אני שואלת אותו אם הוא רוצה לישון,
    לרוב הוא אומר כן ואז נכנס למיטה (מיטת מעבר) אני נותנת לו בקבוק, שמה לו דיסק (נעימות לילה טוב לתינוקות משילב) נשיקות כמובן ומכבה את האור.
    והוא נרדם לבד

• לירון,
    אם את לא נותנת לגאיה לבכות איך את יודעת שהיא מסוגלת לבכות הרבה?

[]
  • בקבוק, סיפור לפני שינה, נשיקה ויוצאת מהחדר.
    מאז ומעולם שניהן נרדמות לבד במיטה שלהן.
  • סורי ... זו הגישה שלי ואוסיף ואומר שבעיני זה דווקא כן פוגע בילד...ילד קטן צריך ביטחון, חום ואהבה - ולא סדרת חינוך או אימונים שמלמדת אותו שאין טעם לבכות, כי אף אחד לא יבוא לעזור לו.
    לא באה להתווכח כאן עם אף אחת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה