דחוף דחוף דחוף שאלה על דיני עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת איך מחושבים פיצויים?
    אני עובדת 4.5 שנים במקום והיום הודיעו לי שמפטרים אותי (את המכתב עדיין לא קיבלתי)
17 תגובות
עמוד 1

• ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ניסית לפשפש בין דפי האינטרנט??
    עד שמישהי לפחות תוכל לענות לך מקצועית

• מה את אומרת
  • הי סיוון
    אני יכולה לדבר עם בעלי הוא עו"ד שמתמחה בדיני עבודה, יש לו משרד שמתעסק המון בזה. אם את רוצה את יכולה לדבר איתו ואני ידאג שהוא לא יקח ממך שקל.
    אם את מעוניינת אז המייל שלו: zivonn@gmail.com
    בהצלחה כך או כך
    ואל תוותרי להם, זה המון כסף יותר ממה שאת חושבת
  • סיוון - גם טלטול תוכל לעזור לך בזה

אם תרצי - יש לי את הטלפון שלה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • איזה זונות
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • הכל לטובה!
    דלת נסגרת דלת נפתחת!

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • הרי הילדה שלי היתה חולה המון בזמן האחרון וזה גרם לי לא להגיע המון ולטענתם זה גם הוריד את איכות העבודה שלי והם מרגישים שלא איכפת לי מהמקום יותר ושאני מזלזלת בעבודה. הוא טוען שאם הוא היה רוצה הוא היה סוחב אותי לבתי משפט וטוען שעשיתי הכל בכוונה כדי שיפטר אותי אבל שהוא לא יעשה לי את זה ושיתן לי מה שמגיע לי.
    הקטע הוא שאני מפחדת שהוא ישחק לי עם הפיצויים וחושב שבגלל המשפט שהוא אמר אני אפחד לדבר ואשתוק על כל סכום שהוא יתן לי.
    כעיקרון סיכמתי איתו שאני מתחילה מ5000 ש"ח ברוטו שמורכב מ4300 ש"ח שכר בסיס 400 ש"ח פרמיה ו300 ש"ח נסיעות. אבל זה תלוי באחוז הנוכחית החודשית שלי. על מנת לקבל את השכר הזה אני מחוייבת לעבוד 186 שעות בחודש. אם עבדתי פחות מחשבים כמה אחוזי שעות החסרתי ולפי זה מחשבים כמה אחוזי שכר להוריד לי.
    מקווה שהסברתי את עצמי נכון.
    אז למעלה בתלוש הוא כותב לי שכר חודשי אבל מצד שני השכר שלי הוא לא גלובלי חודשי הוא תלוי בכמה שעות עבדתי.
    קחו דוגמא: בחודש האחרון עבדתי רק 50% (כ-90 שעות - החסרתי המון עקב מחלת ילד וסבי שנפטר). אז אם זה חודשי ולפי מה שהבנתי מהקישור של ליאת מה הוא ייתן לי רק 2150 ש"ח כי זה מה שהגעתי בשכר בסיס? או שבעצם לא משנה מה הוא כותב למעלה בתכלס זה שכר שעתי ואז הוא צריך לתת לי ממוצע של 12 חודשים אחרונים?
  • צר לי לשמןע]

]
  • סיווני
    את פה?
    אני אכן מבינה בזה (אני חשבת שכר בכירה
  • טלטול תני לי מייל או מסנג'ר לחזור אליו, אין לי כלום
    אני בsiv_sh@walla.com
    או במסנג'ר בsivan_we@windowslive.com

באהבה סיון
  • ובלי כל קשר לחישוב הפיצויים,
    הבוס שלך כנראה לא שמע על חוק שוויון הזדמנויות בעבודה,
    ולא יודע שאסור להפלות הורים על רקע היותם הורים ובטח לא מסיבה שהילד חולה!

איזה אנשים גועליים
  • הוספתי אותך במסנג'ר
  • איזה &%*$#@
    בדיוק היום התפרסמה כתבה במעריב על בחורה שתבעה מקום עבודה על פיטורים שנבעו מהיותה אם (החסירה הרבה בגלל מחלת ילד). היא קיבלה פיצוי ענק.
    תתיעצי עם עו"ד, תבררי מול טלטול גם כמה ימי מחלת ילד יש לך וכמה ניצלת וכו'...

בהצלחה

• וואלה לא חשבתי על חוק שוויון , אני אבדוק את זה.
    אבל הוא עלול לטעון שהוא פיטר כי עשיתי הרבה טעויות ופשלות בעבודה. שהחיסורים שלי גרמו לי לעשות טעויות ולפשל ולאחר בהגשת דוחות וכו'

באהבה סיון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה