שתי שאלות- שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    יש לי שתי שאלות
    1. מה לעזאזל עושים עם ילד שלא ישן בגן????? אורי ישן בגן אולי 30-40 דקות במצטבר, כל היום. משמונה עד 16:00 שמגיעים הביתה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
6 תגובות
עמוד 1
  • רעותי, לגבי השאלה הראשונה אני לא יודעת מה לייעץ
  • 1. אין הרבה מה לעשות - הוא לא רגיל לישון שם.....זה צריך לקחת זמן....אצלנו הגננת היתה מרדימה אותה כשהיתה קטנה בעגלה.

2. את הקטנה לא - את הגדולה כן
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • לגבי הגן לדעתי פשוט צריך לתת לו את הזמן- הוא עוד פיצי. כשאמילי נכנסה לגן היא נהגה לישון בוקר אבל בגן היא לא נרדמה. מרוב שהייתי לחוצה מזה ביקשתי שינסו להרדים אותה בעגלה (כמובן שלא הסכימו)- אבל בדיעבד זה ממש טעות..בגן צריך ללמוד להרדם כמו כולם ולמה בכלל שאחת הגננות תנדנד עגלה בזמן שהאחרים שוכבים בשקט? תנסי אולי בתור התחלה להביא את השמיכה שלו מהבית או את המגן ראש ובעיקר לחכות.

לגבי השאלה השניה- אני בעד להשאיר
  • 1 גם לבן שלי היה נורא קשה להירדם אולי אם הוא יקום מוקדם בבוקר ואז הוא ירדם מרוב עייפות וכך הוא התרגל אבל אין מה לדאוג בסוף הוא ילמד להירדם גם שם לי נראה שהוא מתעורר מרעשים
    2 אם הילד נרדם בעגלה זה תלוי באיזו שעה ביום כמה זמן ישן בעגלה
    אם בצהריים והוא ישן כבר חצי שעה בעגלה אז לא הייתי מעבירה
    ואם ערב אז כן בכל מקרה
  • תודה לעונות

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • הוא פשוא לא רגיל בגן וזה יקח זמן, ברור שהתנאים בבית אופטימליים יותר (שקט / אור / מיטה נוחה) אבל אני מאמינה שזה יסתדר עם הזמן.

אני לפעמים העברתי למיטה לפעמים השארתי לישון בעגלה, תלוי בשעה או שאני יודעת בוודאות שהוא ישן עמוק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה