שאלה לגבי ביצים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    ביתי בת שנה וחודש, היא נמצאת בגן, ובבוקר הם אוכלים או קורנפלקס או פרוסה עם ביצה וכו'.... כל פעם משהו אחר.
    אני כל ערב מכינה לה לארוחת ערב - ביצה. כך שיוצא שלפעמים היא אוכלת ביצה פעמיים ביום.
    האם זה בעייתי?
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • לא כדאי בגיל כזה לאכול יותר מ 3 ביצים בשבוע...אז לשיקולך
  • סביר להניח שבגן היא אוכלת בערך שמינית ביצה, כך שזה לא כזה נורא לאכול גם בערב ביצה שלמה.

• אני חושבת שעדיף לגוון ולא לתת כל יום ביצה וגם אולי כדי לשאול מה אכלו בבוקר בגן כדי
    לדעת אם אכלו ביצה

רוצה מתכון לארוחת ערב מזינה
    אורז עם חלב
    מרתיחים קצת אורז עם מים
    אחרי רתיחה מוסיפים
    חלב סוכרלפי הטעם
    קינמון וקצת חמאה

פעמיים בשבוע אצלי זו ארוחת ערב

• עד כמה שידוע לי עד גיל שנה אפשר אפילו ביצה ביום.
    אבל באופן כללי לא נראה לי נורא- הכל במינון סביר.

• בעייני זה לא נורא כשלעצמו אבל לצורך הרגלי אכילה לא הייתי עושה את זה. אני ביררתי באיזה ימים בדיוק שחר אוכל ביצה בגן ובימים האלה הוא לא מקבל ביצה בערב...

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה