שאלת ביצים לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטיפת חלב אמרו לי שאפשר לתת לקטנה טעימות ביצה, בשר בקר, בשר הודו מבושל, טונה בשמן ועוד שטויות איך אני אמורה לתת לה ביצה ? בשר טחון לדוגמא?
5 תגובות
עמוד 1
  • בשר את כמובן נותנת טחון אבל נראה לי תעשירי לי קודם את תפריט הירקות ואז תוסיפי בשר.
    ביצה לא נתתי בשלב הזה נראה לי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • מה פתאום?
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • סוכנת צ ומתוקונת אתמול הייתי בטיפת חלב ואמרו לי שאפשר כבר לתת הכל חוץ ממוצרי חלב. מוצרי חלב מגיל 7-8 חודשיים
    משרד הבראיות יצאו עם הוראות חדשות לפני חודש וחצי-חודשיים שאפשר לתת הכל כי עם לילד יש אלרגיה בכל גיל הוא יפתח אלרגיה ולכן אפילו עדיף לתת לפני והסיבה שאסור לתת מוצרי חלב זה בגלל שבשלב הזה זה יקשה על היציאות של הפעוטות... זה מה שאמרו... אה ואחות אפילו ארמה לי שירקות אני יכולה לערב לה כמה ירקות ביחד וכל כמה ימים לאוסיף ירק כי חריג שיש למשהו אלרגיה לירקות
    והיום התחלתי טעימות תפוח"א וגזר]

]
  • כבר נתתי לה את כל הירקות והפירות טעימות היא עדיין לא בשלב שהיא אוכלת מנה היא סתם אוכלת כמה כפיות מהירקות פירות היא לא ממש רוצה עכשיו אני אנסה עוד כמה חודשיים נראה לי
  • מתי התחלת לתת לה טעימות?]

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה