היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ממש חמוד ומתוק, אבל קצת מציק שהוא עלול להתהפך לצד כששקד (נגיד) מנסה לגעת בריצפה כשהוא ישוב בתוכו. עלה 350 ש"ח (אם אני לא טועה). שקד מאוד נהנה לשבת בתוכו. יש לו גם כפתור קטן שלוחצים עליו והוא משמיע מנגינה.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני לא יודעת אם לשחר זה מתאים בגיל הזה
הקטנה שלי משוגעת על התלת אופן אבל הגדולה כבר מזמן לא שמה עליו......
לי יש כמו לסיוון (לולי שבלולי) בגוונים של ירוק-כחול-צהוב
לנו יש כמו של שקד של מילנה (רק וורוד
אורטל תלת אופן מיועד לגיל שנתיים. לפני כן ילד לא יודע לפדל...
תודה על ההמלצות תוספת מהממת למשפחה:
אני אצלם לך מה שיש לנו בבית היום בערב או מחר
ואני אשים את התמונה
יש לנו תלת אופן שקנינו לשחר לא מזמן לפני חודש וחצי בערך עדיין לא יצא לנו כל כך להשתמש בו למטה בגלל הימים המשונים האלה וגשם ויש לזה גם ידית שמפרקת ככה שגם את יכולה לסחוב אותו בהתחלה ושהוא יהיה יותר גדול אפשר להוריד את זה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איפי איזה חברה ודגם? אני אחפש באינטרנט תוספת מהממת למשפחה:
לנו יש את המשופר של סמארט (הייתי מצרפת תמונה אך אני בעבודה) עלה לנו 500 ש"ח ואנחנו מאוד מרוצים ממנו הוא כעת עבר לשקד:)
לא בהכרח לילד מגיל שנתיים
יש את אלה עם הידית, בהתחלה הילד רק יושב ואת "נוהגת", ואח"כ מפרקים את הידית ואת המגני רגליים והילד נוסע לבד.