סקר+שאלות+המלצות על כביסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. באיזה אבקת כביסה או ג'ל אתן משתמשות וממליצות ?

אני עד עכשיו השתמשתי לנו בפרסיל ג'ל הירוק ולגאיה בסנו מקסימה הסגול לתינוקות...עכשיו כששניהם נגמרו אני סוף סוף מתכוונת להשתמש באותו תכשיר גם לנו וגם לגאיה ומחפשת המלצה.נמאס לי קצת מהפרסיל ג'ל...אחותי המליצה לי על טבליות אבל אשמח לשמוע עוד.

2. איזה מרכך?

גם לנו וגם לגאיה השתמשנו בסנו מקסימה הירוק לתינוקות...ריח מעולה אבל גם זה בשלבי סיום...אז מה כדאי לקנות שיוכל לשמש את הכביסות של כולנו? ממליצות על המרוכזים שיש עכשיו?

3. מה אתן עושות כשהבגדים של הבוקר מהגן חוזרים מטונפים בשקית? (אצלינו יש המון טיולי שלוליות והבגדים מבוצבצים עד שאני בקושי מזהה
5 תגובות
עמוד 1
  • 1. אני לא מאמינה באבקות כביסה... לא מאמינה שיש אבקות שמורידות כתמים יותר מאחרות... אני אוהבת את הסנו מקסימה בגלל הריח.

2. מקסימה הסגול. אבל אוהבת לגוון. לא אוהבת את המרוכזים כי אני אוהבת לשים מלאאאא ואם אני לא שמה מלא זה לא עושה לי הרגשה ששמתי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • 1. באיזה אבקת כביסה או ג'ל אתן משתמשות וממליצות ?
    תלוי מה במבצע
  • אני עדיין מפרידה-

לנו נוזל אריאל עם מרכך בדין כחול / סגול

לבייבי אבקת תינוקלין עם מרכך בייבי-בדין (זה נותן ביחד ריח מטריף)

קורה שהבגדים חוזרים מטונפים (לילדה שלי יש נטיה להקיא על עצמה
  • אני משתמשת באריאל ואין מצב שאני מחליפה אותו!!!!!
    כשיצא הסנו מקסימה בניחוח מאסק (אני מתכוונת לאבקה), קניתי אותו בגלל הריח

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • 1. כל פעם משהו אחר
    2. בדין סגול
    3. אצלנו הבגדים חוזרים בשק כביסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה