היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עם נועה עוד לא הגענו לשלב של א' ב' . הגדולים שלי לא גילו עיניין כשאמא שלי רצתה ללמד אותם, אבל כשהבכור הגיע לתיכון בכיתה שלו היו הרבה חבר'ה דוברי רוסית ואז הוא נזכר שהוא יודע קצת לדבר ולמד לבד אותיות עזרתי לו קצת עם קריאה. הקטן עדיין לא מגלה רצון.
אמנם עוד לא הגענו לשלב הזה...כרגע שליטה נהדרת בעברית...מן הסתם שנינו ישראלים האנגלית עכשיו מתחילה לרוץ אין מצב שהוא לא ידע לקרוא ולכתוב בעברית!!! בגן כבר עכשיו מלמדים אותם את הא-ב וה -ABC שבת שלום
בוקר טוב ותודה
השאילה מה שפה השניה ?אם זה אנגלית אז ילד ילמד בכל מקרה כל העניין של קריאה בבה"ס. רוסית יותר בעיתי כי זה יכול להיות רק במסגרת פרטית או בבית . בני יודעה רוב האותיות ברוסית אבל אם אזקור את זה בהמשל החיים אני מאוד בספק . http://www.holdthatpic.com/