סקר ספרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות הסקר שינה של מילנה, קראתי את התשובות של הבנות והיה משהו שדי קפץ לי לעין. רק מישהי אחת (לא זוכרת מי) הזכירה סיפור לפני שינה....
13 תגובות
עמוד 1
  • אתן קוראות לילדים במשך היום?
    כשהיא בגן הגננת מקריאה להם סיפור
    בשבתות, אנחנו

אתן קוראות סיפור לפני שינה?
    בטח! חייב, היא לא נרדמת בלי שנקרא לה כמה פעמים "איה פלוטו", "בחווה", "דינוזאורוס הקטן"

במשך כמה זמן? או לחילופין, כמה סיפורים?
    3 סיפורים לפני השינה, כמה פעמים כל אחד
  • לא יצא לי לקרוא את הסקר של מילנה, אבל אצלנו- כל ערב סיפור לפני השינה (למעט מקרים מעטים ששחר עייפה מאוד) אם זה סיפור ארוך אז אחד, ואם קצר אז שני סיפורים. שחר מאוד אוהבת.
    סיפור במהלך היום- אצלנו יש מגירה מלאה בספרים בסלון, ושחר משחקת בה די הרבה, ולפעמים היא מבקשת שנספר לה סיפור כזה או אחר במהלך היום, זה לא קבוע. כשהיא היתה קטנה יותר (מגיל 3 חודשים בערך) הייתי מקריאה לה שני סיפורים כל יום בצהריים. כשהיא גדלה קצת הסיפור עבר ללפני השינה.
    האמת שעם אורי לא יוצא לי להקריא לו כל כך...לפעמים כשאני מספרת לשחר אני שמה אותו לידינו שיקשיב.
    רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • 1 אני יושבת איתה עם הספרים שלה מספרת לה אבל לא כל כך יוצא היא מנסה לשחק עם הספרים לסגור אותם לפתוח דף אחר וכו'

אני מקריאה לה לפעמים לפני השינה לא כל ערב אבל שמקריאה היא מאוד אוהבת את אליעזר והגזר ומעשה בחמישה בלונים ומיץ פטל בדרך כלל שמקריאה בערב זה 3 אילו

10 דקות עד 15 לכל היותר 20

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • לא מקריאה ליותם לפני השינה כי הוא יונק והאמת לא נראה שיש לו סבלנות לספר. אז נתחיל לקרוא אחרי שיגמל לפחות קצת מההנקה.

[]
  • אני מקריאה במהלך היום כל יום סיפור או שניים והיא קורעת בינתיים את הספר.
  • אני קוראת לשחר או לפני השינה או במהלך הזמן שיש לנו יחד אחרי שחוזר מהגן. לפי המוזה אני קוראת... יכול להיות אחד יכול להיות ארבע... אבל לא כל יום יוצא לי. לפעמים הוא פשוט קורא לבד
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אצלי זה לא משהו קבוע, יש ימים שאני יכולה לקרוא לה 5 ספרים ויש ימים שאני לא קוראת לה בכלל, אבל בד"כ אני קוראת 1-2 לפני השינה.
    יש לנו את הקלאסיקות "מיץ פטל" "שמוליק קיפוד" "תירס חם" "כיפה אדומה" "שלגיה" וכו'
    וגם ספרים שיצאו בשנים האחרונות.
  • אני לא מקריאה לשקד ספרים לפני השינה.
    מה שכן- במשך היום אני יכולה "לטחון" את "מעשה בחמישה בלונים" אני כבר מכירה אותו בעפ"ה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עד כמה שזכור לי הסקר של מילנה היה לגבי ההרדמות עצמה של הילד ולא הטקס של לפני.
    אתן קוראות לילדים במשך היום?
    כן
    אתן קוראות סיפור לפני שינה?
    כן, אגב נראה לי שכאשר הילד עובר ממיטת תינוק זה יותר הגיוני להתחיל להקריא סיפור כי אין את הסורגים.
    במשך כמה זמן? או לחילופין, כמה סיפורים?
    ביום אני יכולה לקרוא לה איזה 5 רצוף. ואני קוראת לה די הרבה בזמן שאני מניקה.
    לפני השינה אנחנו קוראים ספר אחד בלבד וזה מספיק לה. רק במקרה אם היא בחרה ספר בלי הרבה מלל אני מביאה עוד ספר
  • במשך היום אנחנו לא קוראים ספר כי אצלנו נהוג כרגע לקרוא ספר לפני השינה
    כמה דקות ספורות כדי למנוע הימרחות של ללכת לישון
    בדר"כ הן מבקשות סיפר ספציפי..
    ננעלות על ספר אחד עד שיוצא לי מכל החורים :)

• אתן קוראות לילדים במשך היום?

כן..גאיה מאוד אוהבת לעיין בספרים..בעיקר בתמונות פחות יש לה סבלנות לשבת ולהקשיב לי..אני מתחילה לספר ואז היא לוקחת את הספר קמה והולכת..ייבוש!

• דביר ממש אוהב אז פק"ל שינה גם סיפור וממש במוזה אז 2,3 ואפילו 4 אבל ממש פעם ב.... הסיפורים בכלל לא קצרים

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• אנחנו קוראים ליונתן סיפורים לפני השינה. במהלך היום פחות יוצא - אבל אם נחה עליו המוזה והוא מביא ספר נקריא לו אותו.
    לפני השינה אנחנו קוראים סיפור אחד ואז סיפור אחרון ודי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה