המלצה חמה- לאח/אחות חדשה במשפחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב ושבת שלום לכולן!
    רציתי לספר לכן על ספר נפלא שאמילי קיבלה ללידה של נטלי
11 תגובות
עמוד 1

• רעיון מקסים
  • איזה מתנה מקסימה!!!
    שחר אוהבת שאנחנו משנים את השמות בספרים לשם שלה...
    נראה לך שזה עדיין מתאיים לה למרות שאורי כבר בן חצי שנה (והיא כבר התרגלה אליו)? הסיפור עצמו מעניין וכתוב טוב?

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • רעיון מקסים!!!!!!1
    אחת הסופרות שם היתה מרצה שלי לספרות ילדים במכללה, נעמי בן גור...

שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
    יום נישואין

• איזה מקסים !!! ישר רציתי לקנות אבלללללללללללל קודם שאלה -

רק שאלה לגבי התוכן. תוכלי לפרט קצת יותר? האם מתעסק בעיקר בחוויה השלילית של האח/ות הגדול/ה. כלומר בקנאה בזה שלא משחקים איתו כמו פעם וכו'? כי לא הייתי רוצה להעלות את זה בפני הבת הגדולה שלא יעלו לה רעיונות... זאת אומרת שלא פתאום תחשוב שזה ככה ובכלל עד עכשיו לא חשבה כך. או שמא היא כנראה מרגישה כך (למרות שאנחנו ממש משתדלים וכל המשפחה המורחבת מגויסת שלא תרגיש שיש לה פחות תשומת לב)
  • רעיון מקסים, רשמתי לי לקראת הלידה

• אני מכירה אותו....בהחלט אחלה רעיון
  • רעות- אני לא בטוחה לגבי אם זה מתאים, יש מצב שכן ולא- כי זה מדבר על עובדה שאולי מבחינתה כבר חלק מהמציאות (התחלקות בזמן של ההורים). הוא לא כתוב בצורה הכי טובה בעולם אבל הוא בהחלט לא גרוע.
    יעלי- הסיפור בהחלט נוגע ב'שלילי'.
    אני אנסה לתמצת את הסיפור מאוד (למרות שהוא די ארוך)
    הסיפור מתחיל בזה שהילד לא בטוח אם הוא חלם או אם התינוק הפריע לו באמת לישון, הוא קם בבוקר ורוצה לדבר עם אמא, אבל לאמא אין זמן. בגן הגננת מדברת על כמה זה כיף משפחה גדולה. בצהריים האמא דואגת שהסבא והסבתא ייקחו את התינוק כדי שהם יוכלו לדבר. בערב האבא מגיע ויש קצת בלאגן בבית, הוא מבקש עזרה מהילד הגדול. הילד הגדול אפילו מצליח להרגיע את התינוק. הסבא והסבתא השניים מגיעים ולוקחים את כולם לחנות צעצועים, הגדול מראה לתינוק צעצועים ומסביר לו שהם ייעשו הרבה כיף יחד.

• תודה!!!!!!!!!!!
    דביר מקבל את הדגומה עם הרכבת ליום ההולדת מהגן

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• נגה תודה על העידכון

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה