היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
.אני שוכרת כרגע דירה בראש העין הישנה שם נמצאים כל התימנים......
(לא שאני לא כזאת) אני שומעת היום צרחות מהדירה של שכנה שלי שהתחברנו מאוד.. היום זה יום הנישואים שלה והיום הולדת של בעלי אז החלטנו לצאת לארוחת בוקר יחד,רק שכמה מהתוכניות התבטלו
18 תגובות
עמוד 1
אוי ואבוי מסכנה, איזה נורא ובעלך שנון
באהבה סיון
עצוב, ולא נעים.. לפחות היא יכולה להתנחם שזה היה עם גבר סתם... מזל טוב לבעלך
עכשיו יודעים שמקרים כאלו קוראים גם במציאות לא רק בסרטים
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אוי ואבוי... איזה באסה... דרך מדכאת לגלות שבעלך הומו...
[./]
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איו, איזה נוראי זה...
איזה הזוי זה
גאיה וקורן שלנו
[] []
אמאלה איזה סיוטטטטטטטטט ועוד ביום הנישואים שלה
הזוי לגמרי
בהחלט הזוי,,,חשבתי שרק בסרטים :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
"הייתה להם את הזוגיות הכי יפה בעולם וכל הזמן אמרתי לבעלי תתנהג כמוהו,תעשה מה שהוא עושה............."
דברים שרואים מכאן, לא רואים משם תמיד הדברים מהצד נראים הכי יפים בעולם. באמת שוק
אמאלה, מקווה שתגבר על זה, מזכיר לישאני ואחותי תמיד אמרנו לבעלים שלנו, על זוג שאיזה כיף לאישה, כל הזמן מלטף ומחבק ליד כולם ובסוף גילינו שהם התגרשו כי הגבר אוהב גברים ובעלי מאז כל הזמן זורק לי ולאחותי בצחוק יציאות על זה שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
אמאל'ה איזה שוק
טוב אתן לא מבינות מה קרה מאז...
תוספת מהממת למשפחה:
יאווווווווווווווו פשוט זעזוע נוראי איזו דרך נוראית לגלות ****************