עצוב לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לשפוך...]

]
14 תגובות
עמוד 1
  • ממי אני תמיד פה בשבילך
    ועכשיו שפיטרו אותי אולי יהיה לי קצת זמן לבוא לבקר אותך

באהבה סיון

• יום נישואין

• יקרתי קבלי ממני קודם כל
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לא כל כך בעניינים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • האור של חיי -בקצרה אני לא ישראלית באני לגור בארץ לפני כמה שנים לפני 4 שנים רק עשיתי תושב קבע כי התחתנתי... הורים שלי נסעו לפני החגים להיות עם סבתא שלי כי בעלה מאוד חולה והם כל פעם דחו את הטיסה שלהם לחזר לארץ... בקיצור אתמול הודיעו שהם כנירא לא חוזרים לתקופות ארוכות לארץ(הם תמיד נסעו וטסו הלוך וחזור אבל אף פעם לא לתקופה ככ ארוכה) תמיד הם אמרו שהם יחזרו לחול... אבל תמיד חשבתי שזה לר יקרא... בקיצור סיפור ארוךךךךךךךךךךךךךךך כתבתי ממש בכמה מילים]

]

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • קרין- לא ראיתי אותם קרוב ל 4 חודשיים ובאמצע נסעתי לכמה ימיים לבקר אותם שליאורה הייתה בת חודשיים
    אורלוש- לבעלי יש משפחה בארץ. אבא שלו ואישתו אנשים מקסימים אני מאוד אוהבת אותם. ]

]
  • אני מקווה שהביקור בארץ יעשה לה חשק לחזור

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה