אני אשאל גם פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמהות ל -2 ילדים

איך סיפרתם לילד/ה הבכור/ה שאתם רוצים להביא ילד לעולם או שיהיה לו אח/אחות קטנים

8 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    אני חושבת שאת שלב ה- מחשבה להביא עוד ילד לעולם, ממש לא צריך לספר לילד..
    בעצם- זו שאלה, בן כמה הילד..
    אם הוא קטן- ממש לא.. לא נראה לי שיש לו מה לתרום לדיון, זו החלטה של ההורים בלבד..
    אם הוא גדול- אולי יש מה לשתף, ממש לא להתייעץ.. זו עדיין החלטה של ההורים בלבד!

כשאני הייתי בערך בחודש שמיני וכבר הייתה לי בטן גדולה- שילה היה בן שנה וארבעה - חמישה חודשים,
    דיברנו איתו המון על זה שיש לאימא תינוק בבטן,הראנו לו מלא תינוקות ברחוב או בגינה,
    דיברנו איתו על זה המון, הוא היה קטן מאוד אבל הוא הבין קצת..
    לפי דעתי זה ממש חשוב לדבר על זה, גם אם הילדים עוד קטנים וחושבים שהם לא מבינים כלום..

בן כמה הדול/ה שלכם?
    אין שום ייאוש.. :)
  • לא סיפרנו, פשוט הבאנו
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה
  • בגיל 3 עוד אין להם ממש תחושה של זמן ולכן 9 חוד' זה המון המון זמן בשבילם. אני סיפרתי רק כשכבר יצאה ממש הבטן בסביבות חודש 6-7....גם צריך לקחת בחשבון שמהרגע שחושבים על זה ועד שההריון קורה יכול לקחת זמן (מקווה שיילך לכם מאוד מהר)...שיהיה בהצלחה
  • אנחנו סיפרנו לדניאל בסביבות חודש שישי, שכבר היתה בטן, וזה בעיקר שאנשים דיברו איתי על כך שאני בהריון בנכחותו ולא רציתי שירגיש שמסתירים ממנו משהו.
    אז מסבירים שלאמא יש בבטן תינוק ועוד הרבה זמן הוא יצא ויהיה לו אח.
    קשה בגיל הזה קצת להקל את הנושא, וגם תחושת הזמן היא בעייתית (זה הרבה חודשיים).
    אני חושבת שבסביבות חודש חמישי - שביעי זה הזמן לספר, כי גם את יודעת שההריון תקין וגם כבר רואים בטן ואנשים מדברים לידם על זה.

בהצלחה
  • אנחנו סיפרנו שנהייתה בטן
    בעיקר שבתוך הבטן מחכה אחותה הקטנה לצאת.

• תודה בנות
  • אה...התשובה שלי לא תהיה רלוונטית כי ההפרש בין שתי הבנות שלי הוא שנה בדיוק
    ששקד נולדה עמית היתה בת שנה היא עדיין היתה קטנה ולא הבינה מה קורה סביבה...כיום יש ספרים וסרטים שבעזרתם תוכלי להסביר הכל לבכור/ה שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה