היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום זה תאריך מקסים ללדת??? 21/12 ואם זה יהיה בשעה 21:12 או 21:21 גם מתקבל בברכה יאללה קישתאאאאאא בהצלחה מאמי ושיעבור בקלות
13 תגובות
עמוד 1
בהחלא אחלה יום ללדת!!! קישטא כבר!!!
חחחחחחחחחחחחחחח ואם אני חושבת ללדת זה עוזר, בנתיים לרחם שלי יש מחשבות משלו ,בסוף הגברת המתנחלת תצא לי בשבוע 43 ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
אני לא יודעת בקשר לתאריך, אבל כל שאר הבנות פינו את הפקק - עכשיו תורך! שתהיה לך לידה קלה ומהירה
תוספת מהממת למשפחה:
קישתא מאמי
מה? את עוד פה?
את האמת שאחרי שבת חיפשתי הודעה ממך "ילדתי"
מסכימה בהחלט!!!!! הגיע הזמן להתפנות!!!!!!! קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אני חיכיתי לתורי כל כך יפה אבל כבר איבדתי את הסבלנות אז תפני את הדרך מהר "אתה הדבר הכי טוב בעולם... הדבר הכי טוב בעולם הזה, אהבת חיי , הרגש שבי איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"
באמת הגזמת מה את לא רוצה ללדת?
קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
גם 31.12 זה תאריך יפה, בשעה 12:31 סתםםםםם, שלא תצטרכי לחכות עד אז, יאללה קישתא!!!! שיעבור בקלות ובהצלחה !!!