rit..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
4 תגובות
עמוד 1
  • דניס היי
    כן אכן סוחבת וקשה לי כבר מאוד......שטויות עוד קצת.

לגבי מילוי טיבעי אז כן זה אפשרי רצוי לשייף בעדינות רבה על הדק ביותר את שטח הציפורן הטיבעית ואז אפילו לנגב באציטון ללא שומן הפשוט, זאת כדי להסיר את שכבות השומן שמצטברות על הציפורן הטיבעית כדי שלא יתרומם.
    ואז את יכולה לעשות או בטבילה שזה הכי קל לדעתי, נגיעה קלה בקצה לייד העור של נוזל שקוף בשם AFIX סוג של פריימר רק מתאים לטבילה יותר, פשוט מריחה דקה מאוד ועדינה של מברשת הדבק ישירות על הציפורן וטבילה באבקת אקריל בעדינות, כך עד שיתקבל העובי הרצוי לדעתי פעמיים לטיבעי מספיק אפשר 3 שכבות ואז לשייף על בטוח בלי פחד שתשאר רק שכבה 1, על הכל למרוח שוב דבק ואז לרסס מייבש הוא גם מקשה ומחזק הכל יחד, רק אז ניתן להתחיל לשייף, להחליק ואז למרוח לק וסיילר

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• סבבה... ואם אני לא רוצה בטבילה? אלא ממש מילוי עם המברשת? כי אין לי את החומרים לטבילה יש לי את הכל חוץ מהספריי וה-AFIX... ולא בא לי לקנות עוד
  • עיריתוש אני אומרת שאת יולדת ב 1.1
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אז בטח שאת יכולה רק פשוט לזה צריך הרבה מיומנות של הדרך שמניחים את הכדורית ומורחים מהמרכז הפנימי להגיע מילימטר מהעור החוצה, מריחה בדיוק באותה דרך שהסברתי לפני רק במקום AFIX עם פריימר זה חשוב מאוד,הפריימר מחבר ומקשר בין הציפורן הטבעית לבין החומר.
    (הוא כחומר מייבש את הציפורן הטבעית מלחות ושומן)
    לכן החומר נתפס היטב.

מי שלא מורחת פריימר זה לא אסון, אך הסבירות של התרוממות החומר גבוהה.

לגבי הדיסק נכון ,הרבה תודה!
    אמא שלי היום בשוק ראשל"צ אבקש ממנה, מתארת לעצמי שיש שם

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה