נטע net02 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מאמי
    מה שלומך?
    מה שלום הילדים?
    הכנסת את אור לגן שמתאים לו כבר? אם כן, איך הוא משתלב?
    שתפי אותנו קצת, רק אם בא לך...
18 תגובות
עמוד 1
  • טלטול
  • מדהים לקרוא את האופטימיות מבין המילים שלך
  • רק רציתי להוסיף שאני שמחה שטלטול שאלה כי גם אני תהיתי מה קורה אתכם
    תוספת מהממת למשפחה:
  • רק רציתי להוסיף שאני שמחה שטלטול שאלה כי גם אני תהיתי מה קורה אתכם
    תוספת מהממת למשפחה:
  • תודה, טלטול
    האמת היא שאוטיזם בתפקוד גבוה לא נראה לי נורא כל כך. זה פשוט דרך אחרת להסתכל על העולם. יש לנו קבוצת תמיכה להורים פעם בשבועיים בוראייטי וכמעט כל ההורים שם נראים שבורים מעצם גילוי האוטיזם. לי זה לא כל כך מפריע. ובעלי רוצה לעבור אבחון בעצמו, כי אנחנו חושבים שיש לו תסמונת אספרגר (שזה הקצה האוטיסטי הכי מתפקד). אולי משם באה האופטימיות. כלומר, אם הצליח לבעלי, אז יצליח גם לאור.
  • איזה קטע. שלשום ממש רציתי לדבר איתך ולשמוע.
    נראה לי שהחלק הכי מבאס שאתם תלויים בתקציבים ובעניינים ממשלתיים שממש לא אמורים לגעת בכם ובטיפול שאור זקוק לו, וחבל ששוב החלשים הם אלה שנפגעים.
    כל הכבוד לכם על ההתחשבות הראשונית בו ובצרכיו ולא בסביבה שסביבו.

שמחה לשמוע על השינויים ובהצלחה ענקית
  • סוכנת צ' , תודה! אבל אני באמת לא נדירה. באמת התכוונתי לזה כשכתבתי שיש בי קורטוב של אוטיזם
  • לינבר, אנחנו מקבלים קצבת נכות והקלות מס. אחרת לא היינו יכולים לשלם על אור 4000 ש"ח בחודש...
  • אפשר לתת לך
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני מעריצה אותך, נטע
  • תודה, שרון
  • אגב, שרון, זוכרת שכתבתי על חרדת ההקאות שלי? עכשיו דברים מתחברים לי ביחד! מסתבר שאוטיזם וחרדות הולכים יד ביד וזה נובע הרבה פעמים מקושי בויסות חושי. יש מצב שאצלי השמיעה היא מאוד מחודדת. אולי זה התחיל משם ועם הזמן עשיתי הכללה לכל התופעה.
    וכל הכבוד על התיזה
  • בוודאי שאני זוכרת.

חרדות הולכות "יד ביד" במיוחד עם הפרעות מסוג OCD, אובססיות וקומפולסיות.

זה, והפרעות מספקטרום האוטיזם הם מסוג ההפרעות שנפוץ ביותר שיתחילו בילדות.

ו-כן, הקטע הגנטי פה משחק תפקיד מרכזי.

על פניו, בלי להכיר אותך או את בעלך או את אור, אני יכולה לומר שאני משערת שהפגיעה ברמת המשכל (האינטליגנציה) היא נמוכה מאד או כמעט ולא קיימת, ורב הפגיעה מתרכזת בליקויי התקשורת, בחיברות, וביצירת קשרים.

זה אומר, שמתוך הספקטרום, הפגיעה היא בצד "הקל" יחסית.

ויש בהחלט קשר (מוכח) ליכולת לויסות חושי, אני פחות מבינה בויסות שמיעתי, אבל ויסות טקטלי (של מגע) - זה ודאי.

תודה רבה
  • שרון, טוב שהעלית את עניין האינטלגנציה. יש אנשים ששומעים "אוטיזם" וחושבים שהילד מפגר. אז זהו, שלא! הפסיכולוגית ההתפתחותית אמרה שהאיי קיו שלו גבוה והוא מספק לעצמו עולם פנימי עשיר מספיק, אז צריך להתאמץ כדי לעניין אותו

• מוכר
  • נשמע קלאסי...
    על פניו, נשמע מתאים לכיוון של אספרגר.
    כנראה הגנים של אבא שלו.

• וואו אני קוראת ופשוט נדהמת ממך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה