היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליאת אושפזה עכשיו לחודש נוסף. יש לה אלרגיה ךאחת האנטי' שהיא מקבלת. לא ניתן להפסיק אותה מאחר ורק כך ניתן להלחם נגד החיידק שתקף אותה בגב. מאשפזים אותה ע"מ שתוכל לקבל את האנטי' תחת השגחה מלאה של צוות רפואי ובמקרה וחו"ח תגיע האלרגיה לקנה הנשימה ניתן יהיה לעזור לה במקום. לא קל. ליאת כניראה מאוד התגעגעה לבי"ח לאחר מעט מאוד זמן בבית ואושפזה היום עם חשש לאלרגיה לאנטיביוטיקה שהיא נוטלת אלפי פעמים ביום.
לאטקלה - החלמה מהירה
27 תגובות
עמוד 1
בדיוק פתחתי שרשור... שתרגיש טוב והחלמה מהירה
וואי וואי איזה סרט... רפואה שלמה
וואי איזה סרט היא עוברת
נו מה יהיה???
אולי יש אוכל טוב. או לחילופין אפשר לעשות שם דיאטה טובה תוספת מהממת למשפחה:
הייתי בטוחה שהיא הלכה רק לביקורת מה נסגר עם הפורום שלנו?
החלמה המהירה --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אוףף איזה סרט רע!! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מה??
איזה סרט
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חודש נוסף?? מה יהיה
מילנה - היא מאושפזת באיכילוב
אוי ואבוי
אושפזה לחודש?????????????
החלמה מהירה מאמי שלי
אוי אלוהים... מההההההההההההה????????? מה זה?? איך היא הסתבכה ככה?....
לא להאמין. אני אתקשר אליה
החלמה מהירה באמת חסרה לנו חזרהמהירה הביתה
החלמה מהירה מהירה והלוואי פחות מחודש. ושהכל יהיה מאחוריה.
החלמה מהירה]
]
אוי לא
אני הולכת לאיכלוב היום סוף סוף אוכל לראות מי זאת ליאת. אעמוד ואסתכל עליה והיא לא תדע שאני פוטנה הערביה מהאח הגדול חחחחחחחחחחחחחח ואפילו אחייך חיוך זדוני ושוב ישתבח שמו לעד!!!פו
החלמה מהירה
ליאל נולדה ב- 28.9.06
[/]
יאווווווווווו איזה באסה מסכנה רק עכשיו אני שומעת ****************