איך כואב לי שסתיו הודחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היא עברה דברים קשים בחיים ודווקא רציתי שתיקח את המליון
    דווקא יוסף איכס

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
9 תגובות
עמוד 1

• דווקא נראה לי שהיא הייתה צריכה ללכת היא לא ממש הועילה בבית
  • אני לא מבינה מה יש לכולם נגד יוסף

• ממש לא כואב לי על סתיו היא לא תרמה במיוחד לעניין בבית די שעממה אז כאחד האדם..משעממת- החוצה

ולגבי יוסף אני ממש מסכימה עם הנכתב..ממש הרגיז אותי שאחרי שארז דיבר אליו בצורה כזו ועוד עשה לו תנועות כאלו אף אחד לא בא להגנתו ועוד רצו לרכל עליו השרה המגעילה הזו..והוא דווקא שלט בעצמו וניסה להסביר לארז הדפוק הזה בצורה יפה....
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• לדעתי יוס הוא אדם מדהים. חבל שכולם רואים רק את טובתם ולא מעמידים את טובת הכלל כולל כולם והוא די מקופח בכל העסק... תמיד קופצים עליו אנחנו 6-7-8 ואתה אחד..אז במקום להגיד רגע השבוע ניתן לך חלק לפחות ממה שאתה צריך ונעשן 2 סיגריות פחות ליום.. סתם פלצנות עם הסיגריות..כל היום מעשנים ..שידברו בלי סיגריה ביד כל הזמן ..ואני בן אדם מעשן ! סתו לא נתנה שום צבע שום דבר לבית..משעממת ביותר...טפלה פרווה כזו...

http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=27096
  • אורלוש יקירתי,
  • סתיו היתה אנמית ולא מעניינת
    לגבי יוסף מסכימה איתך. אני לא קונה את ההצגות שלו
    [[[
  • שירלי כמה אני חושבת עליך חבל"ז

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אורלוש, אני לא כל כך בעניינים, מה בדיוק סתיו עברה?

• אורלי נשמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה