אם אני בשוונג של פתיחת הודעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפורום נורא רדום אז טוב שמישהו עושה את זה
    תוספת מהממת למשפחה:
24 תגובות
עמוד 1

• את יכולה לעשות עוגה רגילה ולשים עליה את הדף ציור הזה שניתן לאכול עם איזה דמות מצויירת אהובה עליו
  • המממממממ
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אפשר דובי
  • אני רק רוצה להמליץ להביא עוגה שנראית טוב ליום הולדת בגן.
    כי אני חשבתי שהעוגה ליום הולדת לגן היא "סתם" ועשיתי סתם עוגה מרובעת עם קצת סוכריות צבעוניות.
    בזמן היומולדת הבנתי שאני צריכה להראות לכל הילדים את העוגה והצטערתי שלא הכנתי ליונתן משהו יותר שווה.

לגבי עוגת רכבת - זה שיא הקלות (אם אני הצלחתי אני בטוחה שגם את יכולה).

בכל מקרה - תהנו ביום הולדת
    יעל, אמא של יונתן
  • היי בוקר טוב

אני הכנתי ליום ההולדת של הבת שלי עוגה בצורת פרפר, זה יחסית קל להכנה ויצא נחמד מאוד.

המשך יום טוב
    אמא של לינוי

• צ' יש במיסטר קייק זה באיזור התעשיה הישן מול שוק רמלה לוד (רח' המסגר) הם דווקא מאוד זולים אחותי קונה משם
  • לגן הכנתי עוגת שוקולד רגילה עם דף אכיל של דורה וסוכריות צבעוניות וכמובן נרות צבעוניים - יצא מקסים!
    לבית הכנתי עוגת רכבת, שני קרונות וקטר, את הרכבת שמתי על פסי רכבת שהכנתי מסוכריות ליקריץ ארוכות, שמתי נרות צבעוניים ונר אחד בצורת 2, שמתי את זה על מגש גדול ומסביב לרכבת שמתי עצים וחיות מפלסטיק שיראה כאילו הרכבת נוסעת בג'ונגל, ועוד על המגש רשמתי את השם נועה מסוכריות "חמצוצים" - יצא מהמם !!!
  • לגן יש לי רעיון נחמד
    תכיני עוגה מכדורי שוקולד

תכיני כדורי שוקולד תסדרי אותם בעיגול בפנים עוד עיגול את יכולה לעשות אותם קצת יותר גדולים מהרגיל שיהיה ככה כדור יפה לכל ילד
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תחשבי על משהו ששחר מתחבר אליו (למשל אצלנו זה היה חתול)
  • יש לי רעיון....

תיכנסי לאתר של קרין גורן יש שם משהו יפה לדעתי.... וקל להכנה....
    עוגת שוקולד אישית בתוך גביע גלידה....
    הילדים בטוח יאהבו.......
  • משהו ששחר מתחבר אליו זה רכבת טרקטור מכונית אוטובוס וכד'
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אשמח להראות לך תמונות...אני אשלח לך לאי מייל, מה הכתובת? או אם את בפייסבוק אוכל להראות לך שם...
  • תודה
    תוספת מהממת למשפחה:
  • מאמי אני הכנתי עוגות בלונים...הכנתי 2 עוגות שוקלד גדולות וחתכתי עם סכין 2 בלונים מהעוגה הראשונה ובלון אחד גדול מהעוגה השנייה...ככה קיבלתי 3 בלונים....(אחד לשנה באה) הוספתי ריגלסים כסרט של הבלון, וכל בלון הוספתי עליו קוקוס בצבע אחר וקישטתי אותו בקישוטי עוגה....יצא מדליק חבל"ז....
  • שלחתי לך
  • שירלי מגניב!!!!!

שירשיר-קיבלתי את התמונות! ממש יפה!!!! תודה!!! ואיך ידעת איך קוראים לי?
    תוספת מהממת למשפחה:
  • א - לא פעם ולא פעמיים שמך המלא הוזכר בפורום
    ב - רשום בכתובת אי מייל
  • האמת ש... נכון
    תוספת מהממת למשפחה:
  • לא משנה מה הצורה הנבחרת.. תשלחי לי קצת..איזה טעימה קטנה
  • ליטוש אם היית גרה פה קרוב היית פשוט יכולה לבוא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אבל אבל אני לא
  • רכבת זה מגניב... את זה הייתי לוקחת לגן
    וראיתי במר. קייק (באיזוה"ת הישן) תבנית בצורת אוטו ממש מגניב

• סיוקוש תגידי איך קוראים לו אני פשוט אקנה