הייתכן ש??????????????? ועוד 2 דברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הפיזיוטרפיסטית של דנדוש מיששה לה את הראש באיזורים של המרפס או איך שקוראים לזה וטענה שעדין פתוח לה שם אני מייד נילחצתי. הרי נתתי לה עד גיל שנה וגם בהוראת רופאת הריאות ויטמיןD גם אחרי גיל שנה. לא היה אמור להיסגר כבר? נלחצתי ורציתי ישר לקבוע תור לילדה לרופאת ילדים שתבדוק את הנושא ותיעץ מה לעשות אז הפיזיוטרפיסטית טוענת שאין מה להילחץ ולהמשיך עם ויטמין D זה לא מסוכן לתת יותר מדי? בהנחה שעכשיו אין הרבה שמש וגם ככה לא יכולה לחשוף אותה יתר על המידה (בגלל הבעיה הגנטית) מישהי נתקלה בדבר שכזה? אני עדין לא רגועה ודי לחוצה מזה

ועכשיו לשני דברים נוספים
    מאיפה לעזאזל דנדוש למדה לשים את המוצץ שלה מתחת לחולצה? היא מזיזה את החולצה מעל הגוף ושמה את המוצץ ולא נותות לאף אחד לגעת בו וגם התחילה לעשות את זה איתי מזיזה את החולצה שלי ושמה מתחת לחולמה שלי משחק שלה אני לא לימדתי אותה ומנסה למנוע ממנה לעשות את זה

דבר נוסף דנדוש התחילה בתקופה האחרונה להוציא לנו אוכל שאנחנו אוכלים מתוך הפה אחרי שזה לעוס פותחת את הפה שלנו בכוח מכניסה את היד מנסה להוציא ולהכניס לפה שלה לא למדה מאיתנו

סליחה על האורך והחפירה פשוט הדברים מוזרים
    אה וגם התחילה את המרד של גיל שנתיים מעכשיו מתי מתחילים לפני ואיך לנהוג בזה במעון הן יודעות איך להתמודד כי גם שם לפעמים מתמרדת להם אבל איך לטפל בזה בבית?
3 תגובות
עמוד 1
  • לגבי המרפס אין לי מושג תתיעצי עם הרופא ילדים שלכם

לגבי האוכל תסבירי לה שלכל אחד יש את הצלחת שלו ואת האוכל שלו ואסור לאכול מפה לפה שזה לא יפה ולא מנומס

לגבי המוצץ גם שחר עושה את כבר מלא זמן לוקח את המוצץ ומחביא מתחת לחולצה עכשיו הוא גם למד שאם יש לו כיסים לשים את הדברים בכיס והוא אומר לי אני מחביא דברים בכיסים
    ובכלל בזמן האחרון הוא התחיל לשים ידים בכיסים וזה בכלל מצחיק שהוא הולך עם הידים בתוך הכיסים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה יפעת לגבי המרפס החזרתי לה את הויטמין D היום בעיקרון הפזיוטרפיסטית אמרה לי שעד גיל שנתיים אמור להסגר סופית
    ולדנדוש יש עוד מלא שטוזים עכשיו גם על כל דבר אגב עושה אוי אוי אוי ונו נו נו וגם אומרת די בצעקות ומחקה את יובל המבולבל
    ולמי שזוכרת את השירשור שהיה לגבי איך יודעים איזו יד היא החזקה של הילד אצל דנדוש כבר גילו שזו ימין גם בפיזיו גילו את זה מגישים לה דברים לקו האמצע ישר מושיטה את יד ימין אני מושיטה לה ליד שמאל ורוצה שתחזיק רק בשמאל היא ישר מעבירה לימין צבעים מחזיקה ביד ימין ומציירת איתםניסיתי לדאוג שתעשה זאת עם יד שמאל אך ללא הצלחה
  • עוד דיעות בקשר למרפס? למישהי קרה שעדין לא נסגר אצל הילד?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה