אתמול הפיזיוטרפיסטית של דנדוש מיששה לה את הראש באיזורים של המרפס או איך שקוראים לזה וטענה שעדין פתוח לה שם אני מייד נילחצתי. הרי נתתי לה עד גיל שנה וגם בהוראת רופאת הריאות ויטמיןD גם אחרי גיל שנה. לא היה אמור להיסגר כבר? נלחצתי ורציתי ישר לקבוע תור לילדה לרופאת ילדים שתבדוק את הנושא ותיעץ מה לעשות אז הפיזיוטרפיסטית טוענת שאין מה להילחץ ולהמשיך עם ויטמין D זה לא מסוכן לתת יותר מדי? בהנחה שעכשיו אין הרבה שמש וגם ככה לא יכולה לחשוף אותה יתר על המידה (בגלל הבעיה הגנטית) מישהי נתקלה בדבר שכזה? אני עדין לא רגועה ודי לחוצה מזה

ועכשיו לשני דברים נוספים
מאיפה לעזאזל דנדוש למדה לשים את המוצץ שלה מתחת לחולצה? היא מזיזה את החולצה מעל הגוף ושמה את המוצץ ולא נותות לאף אחד לגעת בו וגם התחילה לעשות את זה איתי מזיזה את החולצה שלי ושמה מתחת לחולמה שלי משחק שלה

אני לא לימדתי אותה ומנסה למנוע ממנה לעשות את זה
דבר נוסף דנדוש התחילה בתקופה האחרונה להוציא לנו אוכל שאנחנו אוכלים מתוך הפה אחרי שזה לעוס פותחת את הפה שלנו בכוח מכניסה את היד מנסה להוציא ולהכניס לפה שלה

לא למדה מאיתנו
סליחה על האורך והחפירה פשוט הדברים מוזרים
אה וגם התחילה את המרד של גיל שנתיים מעכשיו מתי מתחילים לפני ואיך לנהוג בזה במעון הן יודעות איך להתמודד כי גם שם לפעמים מתמרדת להם אבל איך לטפל בזה בבית?