כנסו לקרוא - לא רק למתנחלות : ) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קטע חמודי
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
23 תגובות
עמוד 1
  • עצוב או מצחיק?
  • אהבתי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • צ' - נכון, יש איכות חיים. השאלה האמיתית היא - עד מתי זה יימשך?

גם אנשי גוש קטיף היקרים חשבו שהם יהיו שם לנצח (והמקום ההוא היה מהמם!! הייתי שם כמה פעמים בנעוריי.....
  • זה לא אולי עצוב זה באמת עצוב. ולכן כתבתי שמה שנגה כתבה זו נקודה למחשבה. הם בונים כאן בלי שמישהו מפריע להם. ומהבית שלי את צופה עליהם והם כל הזמן רק גדלים וגדלים ואותנו מקפיאים או סופרים לנו על האצבע מה וכמה ואיפה לבנות
    תוספת מהממת למשפחה:
  • כן, ממש, כולן ירוצו לחור בו את גרה
  • אני לא מאמינה שבמו ידי בחרתי בביבי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אהבתי
  • קטע יפה ממש..!! יש שם כמה קטעים מצחיקים..
    ו- הבעיה מוכרת..
    אנחנו- גם בברית של שילה וגם בסעודת הודיה של הודיה- נכנענו ללחצים..
    עשינו בפ"ת, ואח"כ הצטערנו על זה, הרגשנו שזה היה באמת- להיכנע ללחצים, לא לעשות בקרבת הבית שלנו,
    ואולי גם להצדיק את העובדה שזה מקום נידח, "על הירח" מסוכן, שלא כדאי להגיע אליו..
    (עובדה שאני ממש ממש לא מסכימה איתה!!)

אבל יש לי משפחה (אחים של אמא) שהם שמלנים בטירוף, הם באמת לא היו באים..
    למרות שחלקם גרים בירושלים- כך שעפרה זה הרבה יותר קרוב להם מפ"ת, הם בחיים
    לא ידרכו שם, ואם כן- זה יהיה בשביל להראות לנו שהשטח שעליו אנחנו נמצאים בטח שייך
    לאיזה פלסטיני "מסכן" שבונה לי ווילה עם 7 קומות מול הפרצוף..

אין שום ייאוש..

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אהבתי
  • טוב זה כבר לא מצחיק אותי
    תוספת מהממת למשפחה:
  • קטע מקסים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מילנה את בטוחה? אוף איזה יום שחור
    תוספת מהממת למשפחה:
  • בטוחה!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • אוי, כמה אני מזדהה...
    עברתי בדיוק את אותו הדבר בימים האחרונים...
    כידוע ילדתי בן, אמא שלי לחצה שאת הברית יצחק (=זוהר, ערב לפני הברית שבו קוראים קטעים מסוימים) נערוך בנתניה "עיר הקודש" אני ובעלי החלטנו שאנחנו לא נכנעים ללחצים ועושים את הברית יצחק אצלנו בבית...
    אני גרה בשומרון (מרחק יריקה מסוכנת צ') וכמה שכנועים....כמה הסברים שזה לא כ"כ מפחיד כמו שהם חושבים וכו' וכו'....
    בסוף רק חלקם הגיעו ואלה שהגיעו הופתעו באמת לראות ישוב מפותח עם בתים ורחובות והודו שגם הנסיעה לא כ"כ ארוכה ולא מפחידה (כרבע שעה נסיעה מכפר יונה)
    לא משנה שכבר יומיים אח"כ אירע פיגוע הירי הנורא.......מה שאומר שבטח המשפחה שלי לא תדרוך אצלי שוב
  • מילנה - נראה שאת לא יודעת איפה גרה צ'
  • באיזשהוא מקום,חייבת להודות, אני קצת מרגישה כמוך אורטל, אני ישר חושבת על הילדים....אבל בינינו- לא היו פיגועים בעיר? מישהו ערב לך שדבר לא יקרה בתחומי הקו הירוק? אני בעצמי הרי מנתניה וכמה פיגועים העיר הזאת ידעה...שלא לדבר על ירושלים, ת"א, שדרות....וכו' וכו'....אין ממש מקום באמת בטוח כאן. הסכנה קיימת בכל מקום, וכבר היו דברים מעולם....
    תדעי לך שדווקא כאן בשומרון, יש שמירה מוגברת, כך שאנחנו מרגישים דיי בטוחים, יש מחסום של צה"ל, יש מחסום נוסף בכניסה לכל ישוב, יש פטרולים של חיילים וג'יפים צבאיים....עובדה שכמה שנים היה פה שקט מאוד תודות גם לפעילות טובה של השב"כ (כך שמעתי אתמול בחדשות) מה שקרה אתמול כנראה התפספס כמו שקורה שאכן מתבצעים פיגועים בערים למרות פעילות נרחבת של השב"כ.

• נשמה שלי, תאמיני לי שאני יודעת מה זה. אני חוויתי את הפיגוע המזעזע ב"מומנט". כירושלמית לשעבר - תאמיני לי שאני יודעת מה זה פיגועים. ולמרות זאת לא הפסקנו לחיות ולבלות אפילו שהעיר הזו כבר די
  • אין ספק שזה מלחיץ נורא. גם אני אתמול ניכנסתי הביתה אחרי אחר צהריים רע ותהיתי אם באמת אני רוצה להשאר כאן - דוקא כי אני אמא. וברורה לי התשובה. אני לא משקרת שליסוע בכביש שארע בו הפיגוע אתמול אני אמנע מליסוע וכרגע אין לי הרבה סיבות ליסוע בו. הכביש הזה מסוכן כי הסירו שם מחסומים לפני שבוע וחצי! ומחבלים יכולים ליסוע שם חופשי וזה תודות לממשלתנו היקרה שדואגת לאנשים משטחי A יותר מאשר ליקרים לה באמת.הממשלה פשוט קראה להם לבוא לעשות פיגוע
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אורטלי- אני מדימונה, אז כל מה שנמצא מעבר לת"א נחשב צפון בשבילי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • מילנה - יפה לך. אז בהצלחה
  • את מרגישה בטוהח במקומות הומי אדם?
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אני בעד שכל "המתנחלות" ו"הגרות בחורים"ויש חורים כל כך יפים בארץ הזאת שחבל מאוד שאין מספיק אידיאולוגיה לאנשים ואהבת הארץ והמולדת ללכת ולבקר בהם,זה רק מחליש אותנו לעומתם-איפה תשמעו על אנשים שחיים במדינה שפשוט מפחדים להסתובב בה???
    בכול מקרה,אני בעד שכל "המתנחלות" יעשו מפגש ,אני בעד אפשר בשמחה גם אצלי{פיתוש,לא ידעתי שאת גרה קרוב אלי:-)
    לגור בישוב זה לא רק אידיאל זה גם אופי זה כמו לגור בקיבוץ או במושב אם אתה טיפוס עירוני אתה לא תסתדר..
    אישית ,מי שתצליח לשכנע את אחותי לבקר אצלי יותר או נכון יותר לשכנע את בעלה החדר תקבל ממני פרסמה שכן, הבנות נהנו כך שכשהם יגדלו הם ידרשו קרוב לוודאי לבקר אצל דודה
    אצלנו בכל אופן זה הרבה פחות משפחתי הקרובה כן באה אלינו וגם המשפחה של בעלי וכולם נהנים ואוהבים א המקום,לפעמים כדאי לראות בעינים כי התשקורת מסלפת הרבה דברים.ואני בעד לא לחשוש וכן לעשות אצלכם בבית אירועים זה מה שאני יעשה בעזרת ה בבר מצווה של הבן שלי שנה הבאה ומי שרוצה יבוא ומי שלא רוצה זה ההפסד שלו.אישית אני חושבת שלמרות לא עלינו הפיגועים בדרכים המקום הכי בטוח זה בארץ ישראל{תראו מה שקורה בעולם..}ועוד יותר בטוח זה בישובים,ומי שלא רוצה ל"רדת לעם" זה רק ההפסד שלו בסוף הוא יצטער על כך...
    יש פה איכות חיים לילדים{לא צריך לחשוש להשאיר ילדים בבית,יש הרבה מטפלות וביביסיטר שאפשר להיות רגועים ולצאת לכל מקום,יש מרחבים,ויש אויר טוב,ואנשים טובים}אז גם אלי מי שרוצה לבוא מוזמן...
    אגב,פעם סיפרה לי מישהי שכשהיא נכנסת לסופר בחו"ל היא צריכה לקשור את הילדים אליה,פשוטו כמשמעו כי יש חטיפות וכל הזמן יש תמונות של ילדים נעדרים ש-ה ישמור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה