אני בעד שכל "המתנחלות" ו"הגרות בחורים"ויש חורים כל כך יפים בארץ הזאת שחבל מאוד שאין מספיק אידיאולוגיה לאנשים ואהבת הארץ והמולדת ללכת ולבקר בהם,זה רק מחליש אותנו לעומתם-איפה תשמעו על אנשים שחיים במדינה שפשוט מפחדים להסתובב בה???
בכול מקרה,אני בעד שכל "המתנחלות" יעשו מפגש ,אני בעד אפשר בשמחה גם אצלי{פיתוש,לא ידעתי שאת גרה קרוב אלי:-)
לגור בישוב זה לא רק אידיאל זה גם אופי זה כמו לגור בקיבוץ או במושב אם אתה טיפוס עירוני אתה לא תסתדר..
אישית ,מי שתצליח לשכנע את אחותי לבקר אצלי יותר או נכון יותר לשכנע את בעלה החדר תקבל ממני פרס

מה שכן, הבנות נהנו כך שכשהם יגדלו הם ידרשו קרוב לוודאי לבקר אצל דודה

אצלנו בכל אופן זה הרבה פחות משפחתי הקרובה כן באה אלינו וגם המשפחה של בעלי וכולם נהנים ואוהבים א המקום,לפעמים כדאי לראות בעינים כי התשקורת מסלפת הרבה דברים.ואני בעד לא לחשוש וכן לעשות אצלכם בבית אירועים זה מה שאני יעשה בעזרת ה בבר מצווה של הבן שלי שנה הבאה ומי שרוצה יבוא ומי שלא רוצה זה ההפסד שלו.אישית אני חושבת שלמרות לא עלינו הפיגועים בדרכים המקום הכי בטוח זה בארץ ישראל{תראו מה שקורה בעולם..}ועוד יותר בטוח זה בישובים,ומי שלא רוצה ל"רדת לעם" זה רק ההפסד שלו בסוף הוא יצטער על כך...
יש פה איכות חיים לילדים{לא צריך לחשוש להשאיר ילדים בבית,יש הרבה מטפלות וביביסיטר שאפשר להיות רגועים ולצאת לכל מקום,יש מרחבים,ויש אויר טוב,ואנשים טובים}אז גם אלי מי שרוצה לבוא מוזמן...
אגב,פעם סיפרה לי מישהי שכשהיא נכנסת לסופר בחו"ל היא צריכה לקשור את הילדים אליה,פשוטו כמשמעו כי יש חטיפות וכל הזמן יש תמונות של ילדים נעדרים ש-ה ישמור.