היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וזה , למרות שאני כבר לא בהריון בא לי מרק בטטה סמיך כמו במסעדות או מרק אפונה (אוי אני מתה על זה ) או מרק שעועית
אין לי מושג איך עושים , ורצוי שזה יהיה קל קל קל יש לכם מתכונים שווים ? תודה
16 תגובות
עמוד 1
אני לא אוהבת בטטה אני מתה על מרק אפונה
אני מתה על מרק בטטההההההההה הדלקת אותי כעת לכי על זה מאמי כנסי לגוגל ותקבלי שם ים של מתכונים
נו אבל מכל אלפי המתכונים , השאלה אם יש לכן מתכון קל ומומלץ , שיצא בטוח טוב... ואם לא יצא טוב שיהיה את מי להאשים
אני יכולה לתת לך מתכון למרק ירקות כתומים יוצא מעולהההההההההה
קחי חתיכת דלעת (אפשר גם בטטות אבל אני יותר אוהבת דעלת) שימי בסיר את הדלעת השטופה + 2 תפ"א + 2 גזרים. תמלאי מים עד גובה הירקות ושימי אבקת מרק עוף מל"פ וסוכר לפי הטעם. להרתיח ולבשל עד שהירקות רקים. כשהם רקים לטחון הכל עם בלנדר מוט כזה ולהוסיף מים לפי הסמיכות הרצויה ולתקן תיבול תוספת מהממת למשפחה:
יאממממממי .. זה מה שאני אעשה היום בערב (מקווה) הבנתי את הכוון ..אני אאלתר... תודה !!
זה מאוד פשוט להכנה וטעים מאוד
את יכולה לכניס גם טיפל'ה אגוז מוסקט שנותן ארומה מ-ע-ו-ל-ה וכמובן שמנת לבישול אם את רוצה את זה חלבי.. יאמיייייי
איפה הדס וליאת כשצריך אותם למתכונים???
רגע , לטגן בצל קצוץ?? וכמה שמנת מתוקה ? את כל הקופסא?
אני לא ממש אוהבת מרק בטטה, אם כבר מרק פלפלים צהובים עם כף גבינה (שכחתי איזה) בעלי מכין ו זה סוף הדרך
עדי תודה אבל פלפלים ואני לא הולכים יחד אלא אם כן זה פלפל ממולא וגם אז, אני אוכלת רק את הבפנוכו
חח סבבה
אמא לשני מלאכים
עדי אני רוצה זה נשמע ממש מעניין תוספת מהממת למשפחה:
בערב אני אפרסם את המתכון
תודה תוספת מהממת למשפחה:
כן, אני מטגנת בצל קצוץ עד שמזהיב.... טוב די לדבר על המרק הזה, אני בעבודה ורק בערב יהיה לי זמן להכין, לא לגרות אותי עכשיו