היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
14 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג... אבל תנסי לקבל זיכוי כספי ואם לא תשארי בזכות בחנות...
ילד יפה של אמא תוספת מהממת למשפחה:
בא לי גם מגפיים תוספת מהממת למשפחה:
לפי חוק הגנת הצרכן, את יכולה לדרוש זיכוי כספי בתנאי שאין בחנות שלט שאומר שחנות לא נותנת זיכוי כספי. אם יש ליד הקופה שלט, אז חנות לא חייבת לזכות אותך כספית [[[
אני חושבת שאפשר בביטול אשראי ואם הם לא מסימים תבקשי לדבר אם מנהל זה תמיד עוזר כסף אולי לא מגיע לך כי לא שילמת מזומן אבל אשראי אפשר כמו שמחייבים ככה מזכים
בכל מקרה זה בלאגן, כי כדאי לבטל עסקה ששולמה באשראי את צריכה לפנות לחברת אשראי, לשלוח להם הצהרה שאת מעוניינת לבטל את העסקה חנות צריכה לאשר את הביטול. אולי שווה לך פשוט להישאר בזכות אצלהם, תמיד צריך נעליים. בקיץ תוכלי לקנות נעליים חדשות בזיכוי
זה מבאס לקחת זיכוי, כי אני אצטרך בכל מיקרה להמשיך לחפש מגף מתאימה לשימלה המדוברת
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איפה יש 2 זוגות מגפיים ב600 שח?
תבקשי שיזכו אותך בכרטיס אשראי את לא צריכה לשלוח מכתבים הם פשוט מזכים אותך כמו בחיוב רק ב-
פעם ביקשתי החזר כספי במשביר והם הציגו לי מכתב שהחוק לגבי זיכוי כספי עדיין לא עבר בקריאה סופית ולכן הם לא נותנים החזר כספי. קניתי מהם כמה דברים מיותרים בזיכוי
בגלל שאת לא גרה בארה"ב (שם מקבלים כסף מוזמן למחרת אם את לא רוצה את מה שקנית) אלא במדינת ישראל, מדינת החלמאים והקמצנים - פה עד 14 יום את יכולה לדרוש ולקבל זיכוי. וזה כנראה מה שתקבלי. המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
בסוף החלפתי את הזוג שלא התאים לי בזוג אחר שעלה 370 ש"ח (מעור אמיתי
ברור שייתנו לך זיכוי ולא כסף זו מדינה ישראל הלא
אבל אני חייבת לציין שהנעליים באמת איכותיות וממש נוחות!!! בחיים לא השקעתי ככה על נעליים, אבל גם בחיים לא נהנתי ככה מאיכות ונוחות
ניתן לזכות את כרטיס האשראי שלך. בעסק שאני עובדת... עשיתי את זה כמה פעמים ללקוח.