התחלתי טעימות למתוק שלי :) שאלה לגבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גזים.......
    אתמול והיום נתתי לנסיך בן החצי שנה כפית או שתיים של דלעת ונראה שלאחר מכן כואבת לו הבטן ואני שומעת את הגזים....... קשה לו יותר לעשות צואה אם כי היא תמיד יוצאת די נוזלית. מאז ומתמיד היו לו בעיות של גזים וכאבי בטן (כמו כל תינוק רק שאצלו המשיך מעבר לשלושה חודשים) ולכן החלטתי לחכות עם הטעימות (נו טוב, גם בגלל שאני פנאטית של הנקה...) אז השאלה -

האם גם אצלכן היו גזים אחרי המוצקים? האם מעיד על רגישות לירק?
    האם להפסיק ולחכות עוד קצת או שלהמשיך כי כך הקיבה תתרגל?
3 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג אם זה יכול להיות בגלל הדלעת. אני בכלל שמעתי שעדיף לתת דלורית (אני לא יודעת למה והאם זה נכון).
    אולי תנסי לתת ירק אחר? נגיד תפו"א וגזר. קישוא וכו'...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בתיאבון למתוק

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה