הרבה זמן חשבתי האם כדאי לי לשתף אתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והחלטתי שכן.
    אז ככה:קניתי(סופסוף)מוניטור,עם מסך,בגודל של פלאפון IPHONE כזה.הרכבתי את המצלמה מעל המיטה של אוולין,כדי להשגיח עליה כשהיא נרדמת,ובכלל לראות מה עובר עליה בלילה,כי בד"כ אני שמה אותה לישון ויוצאת מהחדר.החדר שלה נמצא בצד השני של הרחוב,כלומר הוא םונה לרחוב מעבר שאין מכוניות כמעט.איזור פרטי כזה,שקט מאוד.אני משתדלת לא להסתובב הרבה בבית כי הפרקט חורק וזה מעיר אותה...אז המוניטור עוזר לי.בכל אופן-כבר כמה לילות שאני שמת רעשים מוזרים רך המוניטור.שוב-מאוד מאוד שקל בחדר,היא יכולה לשמוע מה הולך בסלון בגלל זה.אז הרעשים מאוד מוזרים,שמעתי נשימות כדות כאלה,ואני רואה שהיא ישנה,ואז שמעתי קליקים ודפיקות כמו על קיר כזה,וגם שמעתי מן צחוק מרוחק כזה,של אשה נראה לי...בכל אופן,אני כבר לא יכולה לישון בצורה נורמלית-אני מתעוררת לראות מה הולך שם...סיפרתי לבעלי-הוא כמובן צחק.אולי תעודדו אותי או משהו...אני בד"כ לא מאמינה גדולה ברוחות ושדים,אבל אני אוהבת לראות סרטים כמו הרי פוטר וערפדים כל מיני כאלה,אז אולי בגלל זה התחלתי לחשוב דברים כאלה...
9 תגובות
עמוד 1
  • אני אעודד אותך.
    לפעמים מוניטורים כאלו קולטים עוד דברים חוץ ממה שהם אמורים לקלוט - למשל הם יכולים לקלוט קולות מטלפון אלחוטי (מנסיון).
    יעל, אמא של יונתן
  • נשמע לא נעים בכלל
  • אני עם נטלי.

הייתי נפטרת מהדבר הזה.
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני עם יעל.
    לנו יש מוניטור, והוא קולט גם את הקולות מהשכנים, קולות מהרחוב,
    וגם רעשים מטלוויזיות.
    בעלי מת שאני אפטר ממנו כי בעיניו זה סתם "רעש" מיותר בחיינו.
    הסיבה היחידה שזה עדיין פועל זה בגלל שאני פולניה מפוחדת

• אולי תוכלי לשמוע איך שכנים עושים סקס
  • אני גרה בבית פרטי וכשאנחנו למטה לא שומעים את נועה אז גם לנו יש מוניטור שמשמיע בין היתר קולות מוזרים. מבתסר שתווך קליטה שלו מאוד רחב והוא קולט גם את השכנים בבית הבמוך, פשוט תקטיני את תווך הקליטה שלו בטח יש שם איזה כפתור שעושה את זה (שלי פשוט בלי מסך אז אני לא יודעת איפה זה נמצא אצלך) כך תוכלי לשמוע רק את הילדה ולא את השכנים.או תחנות רדיו.
    אגב גם אני מתה על סרטי פנטזיה וערפדים אבל הם לא במוניטור הזה....

• מעניין
    []
    ]
  • יכול להיות שהמוניטור קולט רעשים מהבתים שליד. כמו טלפון אלחוטי או משהו כזה.
  • קניתי כזה
    זה הכי חדש בשוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה