היאס האלה פשוט גנבים חארות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל עשינו מנוי לפני שנה וחצי ואמרו לנו שאנחנו עושים מנוי בהתחייבות לשנה 5 חבילות צפייה ב200 ש"ח.
    אח"כ מתברר שכשהמתקין היה הם טוענים שבעלי חתם על התחייבות לשנתיים וחבילה אחרת. בעלי לא זוכר שחתם על משהו ואנחנו כבר חצי שנה מתחננים לקבל את המסמך שהם טוענים שחתום בדואר.
    אז בינתיים אנחנו תקועים עם החארות האלה לעוד חצי שנה ואני ביקשתי להחליף אמצעי תשלום להוראת קבע.
    והחוצפנים האלה אומרים לי שזה כרוך בתשלום שכירות עבור המכשיר הראשון 15 ש"ח בחודש.
    מה זה השטויות האלהההההההההההההההה עשינו הסכם שהממירים בחינם. כשרצינו ממיר 3 שסוכן המכירות הבטיח לנו במתנה גרמו לנו לשלם עבורו בטענה שזה לא כתוב בשום מקום ועכשיו הם רוצים שאני אשלם כל חודש 15 ש"ח על המכשיר כי אני מחליפה להוראת קבע?!?!?!?

אני פשוט בשוק מהחברה הזאת, בשוקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!

10 תגובות
עמוד 1
  • גם אנחנו ביס ולא מרוצים
  • אתן לא מבינות יש לי דפיקות לב מעצבים כרגע!!!!
    מסכן הנציג שנפלתי עליו עכשיו
    אבל השגתי מה שרציתי
    והנחה על בייבי והנחה על הופ ילדות ישראלית

אין אין אי אפשר לעמוד בפניי

ואני עדיין זועמת על יאס כועסת עליהם שונאת אותם הם שקרנים ורמאים וגנבים - אבל אוהד הנציג חמוד

באהבה סיון
  • איזה חארות
  • גם יס וגם הוט וגם כולם פשוט חארות ואסור להתחייב לאף אחד
  • יס או הוט- שניהם אותו חרא!!! מחפשים את מי לדפוק ואיפה להוציא יותר כסף

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סתם לידע כללי- שמעתי אתמול שבימים הקרובים אפשר לעבןר מיס להוט ולהיפך בלי כל קשר להתחייבות בגלל שהם הורידו את ערוץ הולמרק. שווה לברר....

• נשמה שלי, בגלל ערוץ הולמרק שיורד - אפשר לאיים בהתנתקות ולא ייחייבו אותך על כלום!!!!!!!!!!!

בגלל זה הנציג היה נחמד אלייך
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אוהד באמת חמוד

אני אמסור לו :)

האני
  • בנות אני השתמשתי בתירוץ של הולמרק מה אתן חושבות

אמרתי לו "אני לא מתקטננת איתכם ומבקשת הנחות בגלל שהורדתם ערוץ כל כך חשוב ועקרוני לי כמו הולמרק ואתם משחקים איתי על שינוי אמצעי תשלום?!?!"

את האמת חשבנו לנצל את ההזדמנות לבטל את המנוי אבל תכלס נראה לי תירוץ מטומטם בשביל לבטל מנוי כי זה לא שאנחנו מתנתקים כי בחברה השניה יש את הערוץ. אבל זה כן הזדמנות לקבל אחלה הטבות והוזלות
    האני אני בספק אם יש ביאס רק אוהד אחד

באהבה סיון
  • בשימור יש אחד ויחיד

אנחנו לא הרבה,תסמכי עליי :)

האני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה