טוב חייבת לספר אומנם זה משהו מגעיל שקרה לי אתמול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתנצלת מראש אבל אני חייבת עצה האם קרה למישהי... מקווה שלא..
    אני סובלת בעצירויות מתחילת ההריון. אתמול היה לי משהו ממש ממש מגעיל ונורא בחיים לא קרה לי. הייתה לי עצירות נוראית. הלכתי לשרותים כי הרגשתי שאני חייבת ואז כשהתחלתי ללחוץ נתקע לי שם... ואז המשכתי ללחוץ ואז הרגשתי שיוצא לי מממש כמו מים מרוב הלחץ. כשהצלחתי להוציא אז זה הפסיק אבל זה היה ממש דומה לירידת מים ממש בכמות אדירה. אני לא יודעת האם זה מים או פיפי שצורה ספונטנית מרוב הלחץ על צינור שתן.
    חברה שלי שהיא עובדת בכללית הי אטכנאית נתקלה בדברים כאלה אמרה לי לעקוב אחרי תנועות. תנועות יש אבל זה נורא הפחיד אותי הייתי במצב כמעט ללכת למיון אחרי דבר כזה...
    מה אתן אומרות? הייתי צריכה ללכת להידבק או שאולי ללכת להידבק מחר? כי לא רואים מיד באולטראסאונד אם יראו מים זה לוקח כ24 שעות

5 תגובות
עמוד 1
  • בנות בבקשה אל תהססו לענות לי. גם אם לא עברת את זה

• אם נשפכו המון מים כמו שאמרת אז לכי להיבדק למרות שלדעתי הכל בסדר

• אים את מרגישה תנועות והכל כרגיל אז הייתי מחכה עד מחר ובבוקר כן תלכי לרופא נשים לבצע בדיקה.
    תרגישי טוב
  • אני חושבת שזה פיפי
  • ירידת מים איאפשר לעצור ,את אומרת שהפבקת אז זה בטח פיפי אם יש תנועות אז הכל בסדר, כדי ךהימנע מעצירות מומלץ לאכול שזיפים גם יבשים, גזר וכד'
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה