תמונות נדירות- צולם על הירח :) (בהמשך למתוקונת..) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכן, צום מועיל וקל שיהיה היום..
    אין שום ייאוש..
18 תגובות
עמוד 1
  • אהבתי
  • איזה יופי השלט עם שילה!! מגניב!

ולמה לא באתם גם אלינו?
    תוספת מהממת למשפחה:
  • תמונות מהממותתתתתתת
    שיהיה לכולכן צום קל

• פיתוש- אחי גר בנופי נחמיה
  • תמונות יפות בהחלט
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • איזה מתוק.
    הוא כבר נראה כמו מתנחל
  • תודה..
  • מתוק!!!
  • מה עם הודיה????
  • הודיה ישנה כשהיינו אצל החברים שם..
    לא רצינו להעיר אותה!!

חוצמזה- יש צומת הודיה- בדרום, ליד אשקלון, בע"ה נצטלם גם שם..
  • אני יודעת - השאלה אם גם מי שיושב למעלה (ולא, אני לא מתכוונת לריבונו....) חושב כמונו......
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • איזה חמוווווווווווווווווווווווד

ילד מקסים.
    אוהבת בשמת
  • מתנחלים עלובים.
    נכון זאת המדינה שלנו אבל מה לעשות שעדיף לא לגור שם? מה לעשות שאם גרים שם הילדים אלו הם שסובלים שאיזה מחבל חודר לבית שלכם יורה אונס וכל השאר? לדעתי זה חוסר אחריות מצד ההורים שמגדלים כאלו ילדים נפלאים כמו שלך מדהימים ומתוקים לחיות במקום שמסכן את חייהם רק כדי לעשות דווקא ולהגיד הינה זאת המדינה שלנו ואנו נגור גם בשטחים. למה? למה לסכן את בני משפחתכם? למה להביא ילדים לעולם ולחיות במקום מסוכן כלכך? אם אין ילדים ניחא תחיי בכפר מצידי אבל למה במקום כזה שיש ילדים כלכך יפים כלכך מתוקים כלכך מקסימים שאלוהים ישמור אותם למה?

בגלל זה כתבתי מתנחלים עלובים וכך אני חושבת

לך
    לבעלך
    לילדים שלך שאלוהםי ישמור אותם מכל משמר אמן!!!
  • איי איי איי, נועל'ה..
    נשבעת לך שחיכיתי לתגובה שלך..
    אמרתי לעצמי- לא יכול להיות שאת באיזור ולא תצוצי אצלי בהודעה בשרשור..

אין לי מה להגיד לך..
    חוץ מ- כשתיהי בריאה את מוזמנת לשוב אלינו.. עד אז- טפלי בעצמך!
  • עמיתוש אין דברים כאילו פשוט אין שילה פשוט מדהים והנוף.....................................................................................................................................
    עוצר נשימה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • תמונות יפיפיות!!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איזה מאמי
  • מתנחלת עלובה דתיה מסכנה

א. אני לא נועה
    ב. שאלוהים יקח לך את אחד הילדים היקרים שלך והיפים והמתוקים בטח תגידי זה רצון האלוהים אני לא אשמה כך רצה האל.
    אבל אז תזכרי אותי שאלוהים לקח לך את אותו ילד כי את מתנחלת משחקת באש במקום לשחק אותה ראש קטן ולחיות בתוך הקו הירוק בלי לשחק אותה כלכך גיבורה.

אני לא צריכה טיפול אצלנו בכפר לא הולכים לטיפולים

את גם לא צריכה טיפול את מסכנה כי כך את מאמינה שצריך להיות מתנחלים לעשות בלאגן במדינה להביא ילדים לעולם ולחיות על חשבון החילוניים להתנחל לשחק אותה גיבורה עד שיבוא היום שמישהו מבני משפחתך ילך ואז תבכי כל חייך אבל תקבלי את הגזרה כי את דתיה כי אלוהים החליט.

מסכנה!!! נועה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איכסססססססססססססססססססססססס מתנחלת
    מסרי ד"ש לחברתך המתנחלת אנגל עם הבת המכוערת שלה.

מתפללת שלא ילקח לך אף ילד אבל אם זה יקרה תדעי שזה כי שיחקת באש וחבל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה