איך אני שמחה שסוף סוף אזרתי אומץ.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לדבר עם בעלי ולהעלות בפניו את הרעיון להתחיל לחפש עבודות גם מחוץ לירושלים.
    יש לי תחושה שאנחנו תקועים פה בלי עתיד וסתם מתוך עקשנות שלו להיות קרוב למשפחה שלו.
    והרי הוא עובד בסלקום, מעריכים אותו מאוד וברור מאליו שבמוקדם או במאוחר הקידום יגיע.
    אז למה לא לנסות לזרז את הקידום?!?! הצעתי לו להתחיל לחפש גם במשרדים הראשיים בנתניה ואולי שם יש תפקידים מעניינים מאתגרים ומשתלמים יותר. ואמרתי לו ששם גם אני אוכל למצוא עבודה טובה במשרת אם ויש מי שיסדר לי וגם אם לא שם במרכז יש פי מיליון יותר אפשרויות מאשר בירושלים.
    הוא אמר שהוא כבר מזמן חשב על זה והוא כל הזמן עוכב אחרי המכרזים שנפתחים בסלקום ואם הוא ימצא תפקיד טוב בנתניה הוא יעבור לשם בכיף. ושתכלס הוא חולם לעבוד במשרדים הראשיים בסלקום.

וואי בנות אני מאושרת, לא כי אני בטוחה שזה יקרה בסופו של דבר, אלא כי אני יודעת שבעלי לא נעול על ירושלים באותה רמה כמו שחשבתי שהוא נעול, או יותר נכון כמו שהוא היה פעם.
    וגם כי לפעמים צריך להראות נכונות לוותר גם בשביל האחר וסוף סוף הוא מראה (תאורטית) שגם הוא מסוגל לוותר על עקרונות בשבילי.

זהו הייתי חייבת לספר לכן כמה אני גאה בו ובעצמי

באהבה סיון
7 תגובות
עמוד 1
  • ילה בואו לגור לידינו! על הירח! קרוב לנתניה...
    תוספת מהממת למשפחה:

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• איזה כיף לשמוע
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• איזה יופי
  • שיהיה בהצלחה יקירה.
    צר לי לאכזב אותך שלא תחשבי שבנתניה החיים דבש. רק אתמול כתבתי שרוב החברות מבקשות עובדות מעבר לשעות הקונבנציונליות שזה עד ארבע.

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה