התחרפנתי ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי מהיי טק . אמנם כסף טוב ממקצועות אחרים אבל נמאס לי מהמירוץ
    התמידי על שעות , להוכיח את עצמי , מכל עניין החברה תצליח / לא תצליח / תפטר / לא תפטר
    אני רוצה ללמוד משהו חדש - ואין לי שום כיוון !! כל דבר שאני חושבת , הו הנה מקצוע באיזי , יכול להיות נחמד- השכר שלו זה 4500 שח , וזה מבאס
9 תגובות
עמוד 1
  • אז בעלי בדיוק במצב ההפוך.
    אמנם יש לו מקצוע נחמד ויצירתי- גרפיקאי... והוא אוהב גרפיקה, רק שהוא עובד בחברה זוועתית שבקושי נותנת לו משכורת...והמצב במקצוע הזה לא טוב גם בחברות אחרות....
    אז הוא הולך ללמוד משהו שהוא לא אוהב, כדי להשתלב בחברת הייטק ולהביא משכורת יותר נורמאלית...
    אני לא ממש בעד שהוא ילך על משהו שהוא לא אוהב, מאחר ולדעתי כשאתה לא אוהב משהו אז מן הסתם לא תשרוד בו לאורך זמן אפילו אם המשכורת יפה....
    אגב, הוא הולך ללמוד MOSS. שמעת על זה אולי?
  • אין לי מושג מה זה MOSS ואצלינו בחברה לא ממש צריכים אף אחד. זו חברה קטנה של 15 אנשים . ותיכף גמני אהיה בחוץ
  • אני מאוד מבינה אותך
  • הי מותק

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • שירי, גם אני חשבתי על זה - פעם עבדתי בחברה שהייתי ממש מרוצה בה .
    למרות שהיו ימים שעבדנו עד חצות (לפני ירין)
    זה היה כמו משפחה- כולם היו חברים , והיום - הייתי חוזרת בלי להניד עפעף - לעבוד עם אותם אנשים ...
    אין ספק שזה גם משפיע , אבל גם קצת נמאס כל הזמן לרדוף אחרי השעות . בא לי כל יום לצאת ב3:30 בלי להרגיש שעושים לי את טובת חיי ..
  • רעותי
    געגעתי . תקני כבר פלאפון חדש
  • אין ספק שהבוסים והאנשים שעובדים איתנו עושים את ההבדל, בכל תפקיד ובכל משרה.
    אבל אני מאוד מבינה לגבי השעות. למרות שבהרבה משרות, לא רק בהייטק ועובדים הרבה שעות.
    את יודעת שרק אני ועוד 2 אימהות בגן משלמות תוספת לגן כדי שהילדים ישארו עד 4:30, ושאני באה ב 4:20 ודניאל לבד בגן, זה ממש עושה לי עצוב
  • וואי אני ממש יכולה להבין אותך בקשר לדניאל שנשאר בגן
    תשמעי , בנתיים , עד שתלדי , אני יכולה לקחת אותו ראשון אם תרצי
  • פנינה, תודה על ההצעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה