היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוףףףףףףףףףף קודם כל הגזמת 20 קילו ?!!!!!!!!!!!!!!!!! תירגעי טוב? אני ראיתי ואת נראת מצויין!!!!!!!!
אני...... אפשר לומר שאני די מרוצה מעצמי..... יש פה ושם כמה פאקים שהייתי משנה אבל בגדול מרוצה
הייתי מוכנה לרדת כמה קילגרמים לא יזיק
אור של חיי
אמממ, המראה זה מה שיש ועם זה נחיה, אם הייתי צריכה לשנות בעצמי דברים אז קודם כל לתקן את העקמומיות של הצוואר שלי
האם אני מרוצה מהמראה שלי? כן מרוצה מאוד
יש לי ילדה אחת שהיא העתק של אחותי שלמזלי היא מושלמת ושל בעלי אין לי מושג איך להעלות תמונות אבל מי שבא לה יכולה בכייף להוסיף אותי לפייסבוק ולראות שם "קובי ומאיה אלקובי"
מצויין..אני נראת כמו מקרר אמנה
עדיד ה- תירגעי עכשיו ומיד!!! הייתי רוצה להוריד נגיד עוד 8 קילו
אני לא ממש מרוצה מהמראה שלי אבל אני לא יכולה לבוא לעצמי בתלונות שאני לא עושה עם זה כלום
עדידו'ש, כמה זמן לא ראיתי אותך!! זו תמונה מעכשיו?
אז ככה- אני ממש לא מרוצה, מתכננת להרשם כבר מליון זמן לאיזה חוג אירובי/ סטודיו סי וכ'ו.. לא עושה את זה!!!
אינבלושה
עמיתוש
האם את מרוצה מהמראה שלך? מאוד
אם לא, מה היית רוצה לשנות? לשנות צבע שיער מתי שבא ..ובלי להרוס את השיער בתהליך