היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אריאלוש שלי בשלושה הימים האחרונים עושה לי פשוט טרור בערב ולא נותן לי ולבעלי לראות טלויזיה הוא סוגר אותה מהכפתור שם את כל השלטים במגירת השולחן ודוחף את השולחן מטר וחצי מהספות
הוא צודק..הוא רוצה את ההורים שלו לעצמו אנחנו משחקים בשלון והטלויזיה דולקת על לולי ורינת קבוע... אם אני מעבירה חלילה לחדשות או משהו כזה עמית מיד תוקפת :) אחרי שהם הולכים לישון אני מעבירה לי לאן שבא לי (אם לא נרדמתי לפני זה :)
אולי באמת פשוט לתת לו את תשומת הלב? הוא כנראה מרגיש שהלידה מתקרבת
הוא צודק!!
את יכולה לשלוח אותו אלי.. איזה הורס הוא
רוי גם אף פעם לא נותן לנו לראות. כשהוא ער, הטלויזיה פתוחה קבוע על ערוץ בייבי או איזה דיוידי שלו. כשהוא הולך לישון, אני מעבירה למה שאני רוצה, והוא ממשיך לצפות בערוץ בייבי בחדר עד שנירדם You're my heart, you're my soul
אנחנו לא מדליקים טלויזיה עד שהוא הולך לישון
בגיל שלהם שום דבר לא מוזר לי "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."