גן ילדים בהוד השרון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחפשת גן לבת שלי בהוד השרון לספטמבר (היא תהיה בת שנתיים אז). כל המלצה או השמצה תתקבל בברכה!!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • היי
    אני ממליצה על "הגן הקיבוצי"(של אושרה) ברחוב חנקין .
    הבת שלי כבר 3 שנים שם.מרוצה מאוד.
    יש להם אתר אינטרנט,את מוזמנת להיכנס ולהתרשם.
    ביי
    ענווה
    נ.ב-אם תרצי עוד פרטים,מוזמנת לכתוב לי...

• תודה רבה
    כמה ילדים יש בקבוצה? וכמה גננות?
    באתר זה נראה גן מאוד גדול....

וגם... אשמח לקבל עוד המלצות
  • גם אני מהוד השרון !
    באיזה איזור את מחפשת מגדיאל ,רמתיים ?
    איתמר נמצא עכשיו בגן מאוד טוב ,אבל כנראה שנה הבאה נצטרך גן שנותן קצת יותר שעות לפחות עד 5 כי הגן הנוכחי רק עד 4 ....
    אם השעות מתאימות לך שהן מ8 עד 4 ממליצה בחום על אינדיגו ....ובקבוצת הגדולים היחס הוא 1 ל5 ...

מאיה.
  • מאיה (Eski)- איזה קטע, בדיוק חיפשתי באינטרנט המלצות על הגן הזה כי הגעתי איכשהו לאתר שלהם והוא מאוד מצא חן בעיני....
    האמת שאני צריכה גן רק עד 13:00 וגם לא כל יום... אז דווקא מצא חן בעיני שהם נותנים לך את האפשרות של משבצות, שאפשר לבוא לא כל יום.
    מה דעתך על הגן? איתמר שמח שם? הוא ממש בונובון אמיתי דרך אגב

• בטח שהוא שמח !!!
    גן מעולה!
    ממליצה בחום
  • תודה מאיה
    אני אתקשר לשם השבוע....
  • גליתתתתת - כמה זמן לא ביקרת פה! ברוכה השבה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • מתוקונת (אורטל)- איזה מתוקה! מתאים לך השם תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה