2 שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. האם אתן מקפידות לעקוב אחרי מה הילד שלכם אוכל בגן? אני תמיד שואלת מה הם אכלו כדי שאני לא אתן לו אותו דבר בערב.
    2. איך להרגיל ילד לאכול הכל מהצלחת. ליאל למשל אני מרגילה אותו לאכול אוכל עם לחם. אז הוא יושב אוכל את הלחם ואת מה שבצלחת פשוט מתמזמז עם זה. או למשל הוא אוהב מלפפונים אז גם אם אני מביאה לו למשל שניצל עם מלפפון אז הוא אוכל את כל המלפפון ושניצל בקושי אוכל. אז איך להרגיל אותו לאכול במקביל.

3 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי הייתה הבעיה הזו
    לכן אני שמה להם בצלחת דבר אחד ולא כל מיני
    כי אז הם אוכלים רק את מה שהם אוהבים
    הייתי שמה להם בצלחת רק שניצל ואחרי שהם מסיימים מביאה תירקות ועוד
  • אני לא נותנת במקביל. הם מסיימים ביצה ולקראת הסוף מקבלים עגבניה חתוכה וכן הלאה.
    אם את חושבת שהוא אוהב פחות את השניצל, אז תגישי אותו ראשון וכשתראי שהוא מתחיל לשחק באוכל, תוסיפי את המלפפון.
    בשבת כשהכל מוגש ביחד לשולחן, אני מוותרת להם והם אוכלים רק את מה שהם רוצים.
  • אני פשוט חותכת את הבשר/ עוף ומערבבת עם הפחמימה ככה בכל ביס יש גם וגם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה